Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku se to vrátilo na úroven jedničky. Opět vtipné scénky a hlavně ze všech dílů podle mě nejlepší příběh. Hluchých míst, méněvtipných scén, horších herců a různých nedostatků zde bylo hodně, ale dalo se to přežít. Ve výsledku opět nevidím žádnou pecku, ale solidní nadprůměr. Hodnotím na 72% = **** ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Po Cetnikoch v New Yorku, ktorich som videl naposledy je to opät prijemna a skvela zabava, pretoze nejako som z tej casi nebol az tak nadseny, nech uz sa tvorcovia alebo samotny Funes snazili, ako chceli. Avsak v tejto casti ma pobavila ziarlivost Gerbera na Funesa, ako to krasne zaiskrilo medzi Funesom a jeho buducou manzelkou Josephou a taktiez ma pobavilo povysenie Funesa na vyssiu hodnost, ktoru si viditelne vychutnaval, avsak nie nadlho :-) Proste vydarena cast... 31.12.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Genevièvie Grad - (Nicole Cruchot - dcéra) +++ Claude Gensac - (Josepha Cruchot) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vdova po veliteli četnictva Josefa Lefrancoisová se vydává na stanici ve Saint Tropéz, aby se svými problémy svěřila místním četníkům. Mezi ní a Cruchotem (Luis de Funes) ale přeskakuje jiskra, a začíná milostný románek. Josefa také tlačí na Cruchota, aby si udělal zkoušky na štábního rotmistra, a konečně povýšil - což se ale nelíbí současnému rotmistrovi Gerberovi... Z četnické minisérie patří tento díl (stejně jako New York) k těm slabším - což ale znamená, že je to pořád nadprůměrně zábavná komedie (v porovnání ale s prvním - nebo posledními dvěma díly ale pokulhává). Filmu samozřejmě vévodí Luis de Funés (hlavně samotná scéna zkoušek na štábního rotmistra je dokonalá - a mám pocit, že si z ní v jedné scénce vzal příklad i Mr. Bean), stejně tak musím pochválit žárlivého Michela Galabru a paní vdovu Claude Gensac... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)
  • Když na konci filmu uprchlý trestanec unese Joséfu (Claude Gensac), stane se tak uprostřed noci. Ta se ovšem v průběhu honičky jedním střihem změní na slunečný den. (titto)
  • Louis de Funès (Cruchot) sám angažoval svou kamarádku Claude Gensac (Josefa Cruchotová), protože obdivoval její smysl pro humor a byli si vždy velmi blízcí. Ona sama ale měla problém s režiserém Giraultem, který naschvál vyžadoval, aby byla zbytečně brzy ráno na place. (Pierre)

Reklama

Reklama