Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár fórků by i za něco stálo, ale nadávajících vran a otravných brouků bylo málo a akcí, podobné té s Ježíšem, se moc nenašlo. Jinak to bylo tradičně o záchodovém humoru a o tom, že přízraky hulej, což je opravdu velikánská legrace. Anna Kendrick sice sem tam působila i trochu sexy, ale tady by musela odhalit mnohem víc, aby to mělo alespoň mírně horší úroveň. 15% ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Nechápem čo proti tomu máte... teda chápem ale nesúhlasím... som to len tak zhodou okolností pri prepínaní programu zahliadol a ešte v ten den som to pozeral znova z TV archívu už aj s bratmi... mne sa to skrátka lúbilo... také originálne a nekonvenčné... aspoň to nieje jeden z tých filmov ktoré sú točené za veľké peniaze pre veľké peniaze... nieje to ani silený blockbuster ani trápna romantika ani jeden z tých rýchlo zosnovaných snímkov akože snaha o originalitu-pokus ... toto je samozrejme hlúpučké ale zároveň také milé, nenáročné, vtipné a brutálne úprimné :D Napoprvé to anál nebude... :D ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem rád, že máme s Aničkou narozky ve stejný den, ale občas taky ne, i když vypadá i tady dosti ham ham. Snažil jsem se přistoupit na jejich hru, chtěl jsem se bavit a chápu, jak to dobře vypadá na papíře. Tak tři momenty to mělo, ale celkově strašně málo, strašně špatně. Jako by tvůrci chtěli i nechtěli R rating a ta nedotaženost oběma směry je hodně vidět a bolí i nudí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma veľmi, veľmi potešila. Hovoril som si, že už dlhšie som nevidel niečo podobne zábavné a netradičné z Hollywoodu. Lenže potom ovládol scénu nadržaný antikrist a nahúlení zombíci a ja som pochopil, že jedinou ambíciou tvorcov je osloviť nahúlené stredoškolské publikum. Je to film na párty adolescentov a samozrejme aj taká tvorba má právo na existenciu. Pre mňa je toto zistenie ale po tej prvej polhodinke sklamaním. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 2 = 18.7.2016, réžia českého znenia (HBO 2014) = JITKA TOŠILOVÁ - Trápna a bezzubá fraška, ktorá sa nevie rozhodnúť medzi ostrou a politicky nekorektnou satirou a romantickou komédiou. V konečnom dôsledku tak nenapĺňa ani jedno jediné očakávanie a po stránke humoru načisto zlyháva. Obsadiť do takéhoto filmu Annu Kendrick a nevyužiť jej potenciál je zločin. (20.7.2016) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama