Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

H34D 

všechny recenze uživatele

Svým stylem Millerovi připomínají Šéfy na zabití - logické a pro diváka pochopitelné jednání hlavních postav v souhře absurdních, popř. bezvýchodných a tedy humorných okolností. K tomu slušná hrstka trapasů, situací "není to, jak vypadá" a máme zde poměrně slušnou zábavu na nějakou hodinu a půl... Trochu smůla, že film trvá déle a do (nejen) rodinných klišé ujíždí víc, než by se slušelo, ale v zrovna v této rozehrané partii se to dá přežít. Zmínění Šéfové na zabití jsou sice lepší (aneb Motherfucker Jones může být jen jeden), ale Millerovi zdárně poráží většinu Apatowské tvorby, neboť se narozdíl od ní nesnaží dělat ze sebe něco víc a soustředí se jen na nekonečnou zásobu situačního humoru. 7/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Viete čo, tú Fantu by som si dal." Režisér Rawson (Vybíjaná: Choď do toho na plné gule) je i teraz drsný, nekompromisný a hardcore. Občas nebudete veriť, že ste práve videli/počuli to, čo ste práve videli/počuli (neuveriteľná pasáž so skvelým Luisom Guzmánom). V dnešnej dobe je ťažké diváka šokovať. Ale povedal by som, že minimálne v pasáži s pavúkom sa to podarilo, na to budete ešte dlho po pozretí spomínať (hoci by ste na ne najradšej okamžite zabudli). Našťastie, tento film je vtipný i mimo spomínaných vulgárnych momentov (napr. "smetiak" alebo "kosatka"). Inak je ale scenár dosť veľká nuda. Takže "len" 3*. Ale za krásnu scénu v záverečných titulkoch mám chuť pridať jednu hviezdu navyše, fakt doják. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

70% komedie s mnoha dobrými situacemi a hláškami, navíc dobře obsazení z této nenáročné komedie dělá jednu z nejlepších komedií roku. Mám trochu problem,když se z dealerů drog či pornoherecek (např.film sexbomba zod vedle) dělají "hrdinové" a znázorňují,že jde o zcela normální záležitost (nejsem žádný moralita,ale na tyto filmy koukají děti,které si nazory teprve upevňuji). V každém případě je čemu se smát a tj.důvod k radosti a shlédnutí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ovládaj sa!.., je to tvoja mama..." Táto komédia aspoň trochu vybočuje zo zabehaných koľají a kľudne to berte ako pochvalu. Aj keď je záver a "pointa" jasná už z plagátu, či zo stručného prečítania deja, nevadí to. Ide o humor a tu sa pár vtipov naozaj vydarilo. Aj keď má humor kolísavú úroveň, skutočne si tu nájde takmer každý tú svoju scénu. Mňa zabilo to spuchnuté vajco...Celkovo možno jemný nadpriemer, ale nuda nehrozí a celkom ma to bavilo. Takže štyri hviezdy, prečo nie? 70%. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)
  • Severoamerické tržby byly 150,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 270 mil. (NIRO)
  • V scéne, keď obe rodiny hrajú pri ohni hru "Pictionary", si môžete všimnúť, že pri prestrihoch sa nikdy nakreslené obrázky absolútne nezhodujú. Vždy sa líšia vo viacerých detailoch. (martin1m2)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama