Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bláznivá dovolená pro novou generaci, ve které se sice tvůrci nevyhnuli schematickému vývoji děje (včetně povinných dramatických odboček), ale to vše bohatě vynahrazuje skvěle sehrané obsazení, které si s přehledem dává i ty nejlacinější fóry (jen ždímání scény s varletem mohlo být kratší). Celé to má auru zlaté éry amerických komedií z osmdesátých let, kdy výsledek nestál ani tak na scénáři, jako na schopnosti herců divoce improvizovat. Z Millerových jsem měl přesně pocit, že natáčení všechny hrozně bavilo. Škoda nefunkčních "family-bonding" pasáží, které působí jaksi násilně vlepené (hlavně finální proslov). Ale zbytek značně nadstandardní komediální zábava. Je to spíš tak na 70%, ale zaokrouhluji směrem nahoru za tanečky Jennifer Aniston, díky které chvílemi kino doslova nedýchalo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, ale na základě přemrštěnýho hodnocení jsem přece jen čekal trochu víc. Škoda toho patosu na konci. Emma skvělá. # Potěšila mě narážka na Přátele, i na Pretty Woman a Emminu tetu, pokud to tak bylo myšleno. # [viděno: monitor, 2.0->5.1, no sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | napětí 2 | akce 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá komedie. Nevím, co dřív tady chválit, ale začnu asi u herců, u kterých se také na chvíli zastavím. Ti jsou tady na tom filmu fakt to nejlepší. Nepamatuju si, že by mi herci ve filmu pohromadě sedli tak šíleně dobře, jako v tomhle filmu. Musím začít s Jennifer Aniston. Doufám, že nikdy neuslyší to, co teď o ní řeknu. Nevím, jestli by se jí to líbilo, ale na druhou stranu, proč ne. Ono jí táhne div ne skoro na padesát a je snad víc sexy, než když jsem na ní den co den koukal v Přátelích. A to, že dělá striptérku, to jí jenom pomáhá. Slyšel jsem, že tam jedno slušný číslo předvede a ze začátku decentně nalákala. Bál jsem se, aby to nebylo ono, ale ke konci filmu to rozjede, že jsem propotil troje trenky. Nemůžu sí pomoct, ale ona je film za filmem víc sexy. Posledně mě psychicky zničila, když hrála v Šéfech na zabití. Tenhle film to ale přebyl, několikanásobně. K tomu Emma Roberts, kterou mám taky děsně rád. Přál bych si, aby zůstala taková, jaká je a točil takové filmy, jaké točí. Komedie a nezávislý. Snad jí ten koloběh nesemele, i když cesta do něj je dost jednoduchá. Horší je cesta zpět. No a Jason Sudeikis a Will Poulter? Musím říct, že až na ně někdy budu myslet, první se mi určitě vybaví tenhle film. Millerovi na tripu je fakt tak super oddechovka, že se k ní budete chtít vrátit hned několikrát. Každý ale z tohoto komentu určitě pochopí, že když se k němu vrátím já, bude to hlavně kvůli Jennifer. Buďme trošku sexističtí, ona prostě pár chlapům splnila jeden dětskej sen. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ pohodové komedie, který tady tento rok bolestivě chyběl. Z výborného nápadu se sice místy dalo vytěžit více a linka s druhou rodinkou malinko skřípala. U některých scén se ale nejde nesmát nahlas a tuna hlášek dá snadno zapomenout na ony slabší okamžiky. Hlavní čtveřice je navíc výborně sehraná, nikdo z nich tu není navíc a každý si pro sebe ukradne nějakou tu scénu. Z Jasona Sudeikise navíc evidentně roste slušná komediální hvězda. Prostě jedna z těch komedií, kterou si lze pustit klidně několikrát. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Jennifer Aniston (Rose O'Reilly) a Jason Sudeikis (David Clark) jsou ve skutečnosti dobří přátelé a dlouho si spolu chtěli zahrát, což se jim tímto filmem splnilo. (jenik71)
  • V scéne, keď obe rodiny hrajú pri ohni hru "Pictionary", si môžete všimnúť, že pri prestrihoch sa nikdy nakreslené obrázky absolútne nezhodujú. Vždy sa líšia vo viacerých detailoch. (martin1m2)
  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama