Reklama

Reklama

Už teď mi chybíš

  • Velká Británie Miss You Already (více)
Trailer 5

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle... Nebo ne? Snažit se žít „dospěle" má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem (Dominic Cooper) a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago (Paddy Considine) žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu. Dlouholeté kamarádky se tak ocitají před životní zkouškou, jak se poprat s vážným onemocněním jedné z nich, když druhá prožívá nejradostnější období svého života. Vydrží jejich přátelství všechno špatné i dobré? (Bohemia MP)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (141)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa dosť tešil, a zároveň sa obával, aby to nebol jeden z tých mega-sentimentálnych filmov o žití a umieraní. Bohužiaľ, bol! Mnohí prirovnávajú Miss You Already k famóznemu filmu The Fault in Our Stars, ale toto na Hviezdy rozhodne nemalo - ani náhodou! Ešte viac ako ten sentiment, ktorý sa silou mocou snažil tváriť ako prirodzené anti-klišé, ma ubíjala postava Milly - nechápem ako sa niekto tak milý ako Jess mohol priateliť s takou egocentrickou kravou, ktorá za všetkým videla len a len seba. No a herečka Toni Colette mi je fakt že nesympatická, určite by som sem obsadil niekoho sympatickejšieho (možno by mi potom celá Milly neprišla taká neznesiteľná). Pre mňa sklamanie, ešteže som na to nešiel do kina. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Dobře přiznám to bulela jsem..Ale taky se přiznám, že kdyby zde měla opačný problém Drew nehlo by to se mnou. Já mám Toni strašně ráda, je výborná, a tady to zahrála neskutečně skvěle. Milovala jsem její filmovou povahu, vcítila jsem se do jejích pocitů, možná i proto že jsem sama citový vyděrač :). Film s herci, kteří mě baví, přístup řešení problému který je neotřelý a neufňukaný, to všechno se skvělou hudbou, domečkem a prostě jen díky Toni za skvělý zážitek. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Celkově neskutečně milé překvapení. Spousta filmů se snaží spojit drama s komedií, ale většinou je to stejně buď jedno nebo druhé (a nebo jednoduše špatné... :)). Tento snímek však oba žánry sladil naprosto báječně a ukázkově, jako dramedie o rakovině možná i jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl. Jako komedie to není trapné, ba naopak velmi zábavné (zasmějete se v podstatě od začátku do konce) a jako drama opravdu povedené a dojemné. V kině se doslova střídal smích s pláčem - a ještě se mi nestalo, aby na konci smrkal celý sál, to bylo fakt šílené... :) Mimochodem výborný výběr herců. Nečekal jsem takto pěkný a vkusný film. 4,5* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hmmm,tazko to hodnotit,aj sa mi to pacilo,aj nie,co sa tyka pribehov zo zivota,k comu bohuzial patri v dnesnej dobe aj rakovina som videl napriklad film Griffin a Phoenixova,zanechalo to vo mne nieco,na co sa nezabuda a dojalo ma to tak,ze som sa neubranil slzam viackrat,bolo to smutne no zaroven uzasne nadherne,ale Uz teraz mi chybas vo mne nevyvolalo ani slzicku,neviem preco,ale chyba tomu nieco,no aj tak to bolo pekne,takze davam 4 hviezdicky so zazmurenym jednym okom...:-) ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli si tvůrci nevzali trochu moc velké sousto. Ten film se totiž snaží toho říct strašně moc, je plný trochu divně poslepovaných zvratů a aby toho nebylo málo, míchá se tu ještě několik různých linií. Jo, má to i svoje a fajn holčičí momenty ale jako celek to nepůsobí uplně tak, jak bych od podobného filmu očekával. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Dva detailní záběry ve filmu byly natočený na iPhone, jelikož to podle režisérky Catherine Hardwicke působilo intimněji. (hansel97)

Reklama

Reklama