Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (2 158)

plakát

Anihilace (2018) 

Mystično ani atmosféru tomu nelze upřít.

plakát

Interceptor (2022) 

Ležel jsem doma tupě znaven na sedačce a podle toho mi asi Netflix podstrčil tenhle jadernej akčňák. Hned na začátku do vás píchne pár divných dialogů aby vám bylo dáno jasně najevo, že tady se potkáváte s béčkovou produkcí a pak to tak nějak ve stejném duchu pokračuje dál. Není to úplně blbý, žádné vizuální kiksy a v některých  ohledech to vlastně působí v pohodě, ale jsou tu i místa kdy se s úsměvem trochu chytáte za hlavu. Co tu v cameo roli dělá Chris Hemsworth jsem nějak nechápal dokud jsem si po skončení filmu nepřečetl, že Elsa Pataky v hlavní roli je jeho manželka.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Po dvaceti letech je tu další pokus o vyobrazení a vzpomínku na tuhle silnou leteckou událost, tentokrát ve španělsko-uruqayské produkci. Oba film jsou odlišné v poplatnosti technických vizuálních možností doby, jinak bych řekl že atmosférou jsou na tom dost podobně a ani jeden nemusí tomu druhému nic závidět, protože každý si jde tak trochu jinou cestou.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Místama tomu něco chybí a na šesti dílech se určitě nepovedlo rozehrát partii jako v o dost víc do hloubky jdoucím Narcos, ale žádnýmu fanouškovi kinematografie mapující slavné období drogových kartelů 80. let by tohle ujít rozhodně nemělo. Sofía Vergara se Griseldě sice nepodobá ani za mák, ale ten mrchoidní feeling a v jinak mužském světě naprosto ojedinělý kumšt, ten tomu dát rozhodně dokázala.

plakát

Hrubý střih (2022) 

V parádně vystylizovaném krejčovském salonu gangsterského Chicaga 50. let se rozehrává ještě stylovější, chytrá a zároveň i vtipná zápletka co vyzrává jako to nejkvalitnější víno až do posledního záběru. Marky Rylance v nejlepší formě.