Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto dokonalé ve všem a ona ba Oscara! Bylo tam všechno... A moc nechápu tady to machrování o tom,co všechno o Griseldě vím a že to není pravda, a tak dám 3 hvězdy?? Odkdy se hodnotí v seriálu pravda? Já mám o ní taky nacteno, hodnotím serial s výkony, kamerou, hudbou a vším a dávám 5 hvězd. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

někde mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Jako hodně přibarvená narcopohádka Griselda obstojí bez problémů a i když se na svého slavnějšího Narcos sourozence moc nechytá, tak jí v jádru nic nechybí. Je tu líbivý retro vizuál, dobře vybraný soundtrack, mocenské boje mezi drogovými dealery, nějaká ta vražda a samozřejmě velmi dobrá Sofia Vergara. Ta je nejlepší během hysterických momentů, kdy přestává věřit úplně všem a všude vidí zrádce. Jako životopis drogové kmotry nicméně tahle série kulhá na obě nohy. Tam kde se již zmíněné Narcos snažilo držet skutečných událostí poměrně věrně, Griselda se realitou inspiruje jen velmi velmi volně. Zatímco tady je nám Griselda ze začátku představena jako "chudinka" prchající před manželem a snažící se v Americe začít nový život pro sebe a svoje syny, ve skutečnosti to byla pěkná a drsná svině už od mládí, která se neštítila zabíjet (i svoje nejbližší) a v době svého přesunu do USA už do země dávno pašovala drogy (nemluvě o tom, že už předtím řídila spolu s jedním ze svých manželů drogový byznys v New Yorku) a postupem času udělala z Miami místo s největším počtem vražd, kdy umírali i nevinní lidé. To, že Sofia Vergara vypadá i po faceliftu asi tisíckrát lépe než reálná Griselda se tak jeví spíš jen jako drobný detail. Jenže on by se asi divákům příběh o úplném magorovi prodával trochu hůř než příběh o silné ženě, která přechytračila svoje drogové kámoše. Je každopádně jen na divákovi jak si tohle všechno přebere a kolik toho bude ochoten Netflixu odpustit...70% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Za mě je to dost přehypovaný seroš s hype Sofií. Jasně, že to každý srovnává s Narcos to se přece nabízí. Já ho viděla když neměl žádnou reklamu a skoro nikdo o něm nevěděl a byla to jak víme naprostá pecka. Za to toto dílo je vidět všade, ale skutek utek. Vůbec to nemá koule i když je tam reklama cpe horem dolem a po mě to steklo jako voda po igelitu. Takže nic, žádné emoce, žádný zážitek. Zítra už o tom ani nebudu vědět na rozdíl od Narcos, které mám pod kůží. Holt agent Peňa je jenom jeden...Za mě vyčpělých 55% ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic, mega hype za to vůbec nestál. Jak to bylo ve skutečnosti do puntíku nevím, ale jde cítit, že se hodně přibarvovalo. Ikdyž je Vergara krásná ženská, tak tady jí ta pleťová maska kape přímo ze ksichtu. I ten frňák má jak Darina Rolincová. Mohla by šňupat rodinné domky:) Poslední dvě epizody pro mě byly vyloženě utrpení. S Narcos to prohrává na celé čáře. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)
  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama