Reklama

Reklama

Charismatický Jude Law jako Dom Hemingway – nenapravitelný, ale vždycky vtipný, většinou hříšný a často nebezpečný kasař a zloděj. Doma zrovna pustili po 12 letech z vězení a on se rozhodl přihlásit o odměnu za to, že držel celou dobu jazyk za zuby. Společně s parťákem Dickiem se proto vydává za šéfem Fontainem, kterého Dom svým mlčením uchránil od jistého trestu. Kromě jiného se Dom snaží navázat vztah se svou dcerou, starý dobře známý život ho ale brzy vtáhne zpátky mezi kriminálníky. Díky svému opilému a věčně sjetému egu Domovi nevyjde nic, i kdyby jeho úmysly byly čisté jak padlý sníh. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (232)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dom Hemingway je slizké sprosté egoistické hovado s tak nádherně a dokonale tvarovaným ptákem, že by se o něm daly psát básně. Ne, vážně: Jude Law je borec a roli zmetka zvládl naprosto dokonale. Film stojící především na silném herectví a drsném humoru. Troše moralizování v závěru se film sice nevyhne, ale na pilu se nijak zvlášť netlačí, což je fajn. A Emilii Clarke to bez blond paruky zatraceně sluší. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že se jedná o Judeovo solovku jako prase!! Nahláškovaný super, příběh taky OK, jen sem stále doufal, že Don půjde vybrat trezor v LaFointainově vile. Přišlo mi to už poprvý u scény kdy se u toho trezoru otočil a bylo slyšet otevírání, pak taky když v klubu sledoval projekci dvou holek, který hrály ping pong a on se soustředil na pinkání. ŠKODA jinak bych se nebál dát 5* a mohlo být 90. Takhle je to zkurveně zasranejch 75% :) ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Někdy není od věci důvěřovat modrým číslům, protože tohle představení čelních pleší se téměř vyrovnává šoku, kdy po vypuštění z lapáku zažijete takovej scifáč, jako že si v hospodě nemůžete zapálit! Pcha! Tak, jako si nekontrolovatelný nerv Dom Hemingway, co má tu největší smůlu v dějinách největší smůly, správně myslel, že za dvanáct let života nejsou dvě štětky a trocha koksu rozhodně ani vzdáleně dostatečnej dárek, zrovna tak jsem přesvědčená já, že stokrát vyprskaná vulgarita v cholerických a často samoúčelných projevech (skvělého, o tom žádná) Juda Lawa ♥ není dostatečným důvodem, abych tu modrou barvu usilovala nějak zvrátit, i když víkend na venkově u Ivany Análtolije i otevření trezoru patří k hodně zapamatovatelným bizarnostem... takže, přihazuju. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jude Law ztvárnil více než skvěle roli gangstera který se po návratu z vězení snaží dostat zpět do starých kolejí. Ale nic není snadné jak se na první pohled zdá. Film má skvělou atmosféru která skvěle odsýpá-v kombinaci s neurvalou, hláškující a přisprostlou postavou Judea Lawa a skvělým britským humorem vážně povedený film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jude Law ukazuje, jak moc zajímavým hercem ve skutečnosti je a prezentuje se skutečně odpornou postavou, která ale pro mě byla snesitelnější než postava Jamese McAvoye ve snímku "Sviňák". Hlavně první polovina mě dostala, protože Jude zde byl opravdu hnusně neodolatelný. Příběh samotný už mi dál zase tak výjimečný nepřišel a nakonec mi i bylo jedno, jak to dopadlo. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama