Reklama

Reklama

Welcome to the Party

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 5 min

Obsahy(1)

Žena má halucinace a slyší podivné zvuky. Potká zohavenou ženu, která tyto zvuky vydávala. Hlavní hrdinka chce utéct, ale narazí na svého manžela a ten popře, že by v místnosti byl někdo jiný. Když se chce schovat, uvidí své vlastní, mrtvé tělo. A poté si uvědomí, že se zřejmě předávkovala prášky a zemřela, poté jí již zohavený manžel řekne větu "Welcome to the Party". (MikeCool)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vítej na párty pusinko…Hm tak tady jsem z počátku nevěděl, co si o tom mám myslet – nic moc se zpočátku nedělo, borka by sice ušla, ale postrádal jsem jakýkoliv impulz k tomu, abych se začal při sledování tohoto snímku bavit. Teprve ve chvíli, kdy se na scéně objeví ona zohavená žena, začne hrát slušná potemnělá hudba a nastane rychlé finální vyústění, řekl jsem si, to nebylo špatné, ale bohužel moc krátké na to, abych tomu dal něco lepšího než průměr -50%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah v podstatě vše prozradí. Což je škoda. Kdybych si ho přečetl předtím než jsem si film pustil ( hodnocení by bylo určitě nižší ), připravil bych se tak o to co z toho vyleze. Jít do toho naslepo se vyplatilo. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Žena má halucinace a slyší podivné zvuky. Potká zohavenou ženu, která tyto zvuky vydávala. Hlavní hrdinka chce utéct, ale narazí na svého manžela a ten popře, že by v místnosti byl někdo jiný, když se chce schovat uvidí své vlastní, mrtvé tělo. A poté si uvědomí, že se zřejmě předávkovala prášky a zemřela, poté jí již zohavený manžel řekne větu "Welcome to the Party". Na krátký film, slušná podívaná s dramatickou pointou. Ke shlédnutí zde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Práve vďaka pointe, sa to trochu vymyká spodine medzi amatérskymi krátkometrážnymi snímkami. Predsa tam ale ešte chýbala nejaká tá minútka na dovysvetlenie. ()

Reklama

Reklama