Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jackass bez nechutností zameraný čisto len na kaskadérske kúsky, na ktorých je fascinujúce to, že sa im väčšina z nich nepodarí. Behom filmu som nadobudol dojem, že to je parta idiotov, ktorá má síce veľké gule ale žiadny rozum. Všetky tie kúsky robia štýlom pokus omyl a väčšinou je výsledkom omyl. Ale ako bláznivý kaskadérsky výplach na jedno pozretie to celkom funguje. 6/10. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kromě dech beroucích kousků, které pomůžou člověku spolknout nevědomky nasucho klidně i celý rohlík, se dočkáme i trochu té chlapácké legrace. Není nad to, když si cvalda rozbije držku na tříkolce, nebo se spálí o gumu. Jo, takový dokument prostě nenudí, ale na druhou stranu ani tolik nešokuje, jak jsem původně očekával. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nuž, napodobniť Jackass je naozaj ťažké, velmi sa im to nepodarilo. Nudné kecy okolo toho a dosť slabé kúsky. Nitro Cirkus nezaujal, ale svojich fanúšikov isto má, tak ako aj vratné lahve ktoré ma dnes tiež nudili. Tuším že aj fanúšik z LA dal nízke hodnotenie. Hviezdička nazvyš za zaver v cirkuse inak strata času. Toto pridávať do služby netflix nemuseli. 2* ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Blázni okolo Travise Pastrany vytvořili neskutečnou show plnou neuvěřitelných kousků, ale i karambolů. Správně byl film srovnáván s blázny z Jackass a moc se mi líbila hláška Johnny Knoxvilla, že mají stejnou matku, ale jiného otce. Hezky řečeno. Jen bych ale Nitro Circus vyzdvihl oproti bláznivé jmenované partě, protože mi přišlo, že umí daleko více věcí, dělali kousky, které se zmítají nad propastí smrti a všechno je to pořád jedná velká show, na které bych určitě jednou chtěl být (v roli diváka :-) ). Oceňuji jak kaskaderské kousky, tak kvalitu tohoto dokumentárního filmu, jejíchž úroveň byla na vysoké příčce a hlavně začátek a konec díla byl impozantní. Dávám zasloužených 80% - čtyři hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama