Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest ambiciózních studentů forenzních věd je na vzdáleném ostrově postaveno proti sobě, aby na této expedici mohli ukázat, kdo z nich má nejlepší předpoklady pro práci u FBI. Kapitán Veneziano a profesor Tomkins sem umístili mrtvoly, na kterých si účastníci této mise mají vyzkoušet to, co se ve školách naučili. Z mrtvol na ostrově se ovšem postupem času stávají zombie, a to co začalo jako boj o kariéru u FBI, se mění v boj o holý život. (cardinals)

(více)

Recenze (103)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá čim prekvapiť,všetko tu už bolo a aj lepšie podane.Je to nizko rozpočtovy film a je to a vidiet ale aj tak neurazí.Hudba bola mrazivá a hodila sa do tohoto filmu,masky boli úžasné,gore tu bolo a dost v silných dávkach,ale škoda že filmu uškodili sprosto sa chovajuce postavy,aj celkový pribeh je dost opozeraný aj nelogických scén je tu nespočetne vela. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat! Tento film neoplývá žádnou originální zápletkou a už vůbec ne dech beroucí atmosférou či zrovna oslňujícími efekty a gore scénami, ale přesto jsem s ním nakonec i docela spokojený. Na to že jde o kanadskou produkci a ještě k tomu o kousek se zombie tématikou, se jeho tvůrcům podařilo z mrzkého 3 000 000 (kanadských dolarů) rozpočtu vyždímat asi maximum co bylo v jejich silách. Lowell Dean je hodně zvláštní režisér, jeho styl má v sobě cosi skrytého, co mě dokázalo zaujmout už i v případě WolfCopa. Tady se obklopil řadou známých tváří, které se bezesporu staly hlavním lákadlem pro diváky. Katharine Isabelle, Michael Shanks, Brendan Fehr nebo Brendan Fletcher už mají za sebou bohatou hereckou kariéru, takže jsem neočekával vyložený průser a ten jsem nakonec ani nedostal. Navíc ani samotná stopáž nebyla příliš dlouhá, což jsem samozřejmě kvitoval s povděkem. Asi nejvíce jsem byl překvapený ze vzhledu samotných zombie.Co se gore scén týče, tak tady jsem byl spokojený tak na půl. Dočkáme se ohlodávání prstů, prokousávání krků, vypichování očí, sekání hlav – to bylo ještě v pořádku, ale najde se zde i několik chabých scén (hrátky se střevy obětí, které už moc realisticky nevypadaly). Atmosféra samotná však byla dosti nevyvážená.50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když s rozpaky, tak třetí dám, zombievyvražďovačka je prostě můj oblíbený filmový útvar. Ale jinak žádné velké nadšení, typický béčkový nízkorozpočťák kanadské provenience - mizerná kamera, chudá výprava, až na "vlkodlačí sestru" celkem nezajímaví herci a zoufale nenápaditý scénář s tunou klišé - vysílačkám buď nečekaně docházejí baterie anebo vůbec nefungují, v autě (tedy v busu) se ve vypjatém okamžiku zasekne řazení a tak. A na můj vkus (a proti zvykům žánru) přežije nějak moc lidí, a to se mi fakt nelíbí. Ale je v tom pár roztomilých momentů, samozřejmě v souvislosti se zabíjením nebo krmením se zombií, jak jinak. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na film som narazil úplným omylom no aj tak som sa rozhodol že si ho pozriem.Musím povedať že ma príjemne prekvapil.Zombie vyzerali fakt dobre , oproti niektorým filmom.Ďalej sa mi páčilo že všetky smrti boli pekne na kameru a boli urobené tiež fakt dobre.No občas mi prišlo že tie postavy sú až príliš hlúpe . No a ten koniec sa mi tiež až tak veľmi nepáčil.No vzhľadom k tomu že je tento film pomerne neznámi pobavil ma kvalitne dobre a preto dávam 3* a 60%. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto jsem se vyloženě těšil. Bohužel opět se mi dostalo jen znechucení a velký údiv nad tím co všechno dá ještě natočit. Šest adeptů na koronery si hraje s rozmístěnýma mrtvolama v území zvané 13Eerie. Kde je bývalé vězení a tam dělali testy na vězních. A z vězňů se pak stala taková podivně chodící zombiemonstra co řvou na celý les! Fakt je to hrůza! 0% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama