Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! To bylo něco tak strašnýho, že nebejt Wilsona s Vaughnem v hlavních rolích, tak by to nemělo ani na tu jednu hvězdičku a pro každýho z nich je to jednoznačně nejhorší film. Čert vem ten všudypřítomnej product placement a debilní zápletku, s tím jsem počítal už před tím, než jsem si ten film pustil, ale hlavně je to celý totální NUDA!!! Jestli ty rádoby vtipy o Instagramu, Fejsbůku X-Menech měly bejt legrační, tak fakt nebyly. Hraní geek famfrpálu? Trapné! Linka s Wilsonem a zaměstnankyní Gůglu vůbec nechápu, proč tam byla. Všechny postavy otravný (jedinej OK byl snad jen John Goodman), celý nudný, bez nápadu a šťávy a s klasickým rozuzlením. Nikdy víc. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Za alpskými velehorami, za atlantským oceánem a tisícem větších i menších měst se nachází království Google, které vládne technologickou silou a je zde možné úplně vše. Ale co naplat.. byla to pěkná pohádka :). Vůbec by mi nevadilo mít takové pracoviště a tak blízké spolupracovníky. Byla to perfektní promo akce googlu. Lepší nápad už mít ani nemohli. Jen škoda, že je to jen film, kde bylo zase plno klišéé. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je sex na jednu noc považován za randění?" Patřím mezi generaci, která souhlasí s tím, že by bylo skvělý, kdyby někdo vymyslel internetovej prohlížeč, kam by se zadala otázka a vypadla by z něj odpověď. Podle reakcí některejch podivnejch postav z tohoto snímku soudím, že o této myšlence již patrně někdo přemýšlel, ale nerad bych se pouštěl někam na neprobádanou plochu HTML5. Já jsem se zkrátka velmi dobře pobavil ve světě, ve kterým jsou pětadvacátníci většinou již za zenitem a přitom v něm dva čtyřicátníci bojují s digitálem, i když ještě zcela přesně nepochopili fungování analogu. Uznávám, že film je plnej klišé a reklamy na nejmenovanej prohlížeč Google, ale mně vyloženě zvedl náladu a i když by se z něj dalo v poklidu půl hodinky vystřihnout, tak na spokojenosti mi to neubralo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je mojim zatiaľ najväčším sklamaním v poslednej dobe. Owen Wilson a Vince Vaughn, ktorí hrali ako uloviť družičku, v tom filme excelovali ale v tomto boli stratení. Všetko v tomto filme bolo zle. Klasika prišli do googlu, mali tu najhoršiu partiu zo všetkých aj tak vyhrali. Nezdá sa vám to povedomé, jasne že zdá. Takých filmov som videl veľa a určite lepších ako tento. Stále som čakal aspoň naznak srandy a čakal som až do záverečných titulok a stále nič. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Tri dievčatá, ktoré si zahrali v scéne v knižnici, sú v skutočnosti dcérami režiséra Shawna Levyho. (MikaelSVK)
  • Vo filme si ako komparz zahralo aj zhruba 100 reálnych zamestnancov spoločnosti Google. (MikaelSVK)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama