Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vydržala som to asi do polovice (dorazil ma Vincov prejav pri metlobale), potom bolo viac než jasné, že pokračovať to bude len ďalšími obmenami už použitých scén a hepyendom, ktorý bol pre zmenu jasný ešte pred úvodnými titulkami - čiže už pri čítaní anotácie, prípadne synopsy či plagátu. Jednoducho totálne tuctová nalinkovaná komédia. Aj také občas prekvapia, pobavia či zaujmú netradičným prístupom alebo čiernym humorom - avšak to nie je prípad Stážistov. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Známé nesvatbovské duo se vrací a tentokrát se ucházejí o stáž v Googlu...A pořád je to sranda. Místy jsem ale nevěřil, co sem dokázali tvůrci propašovat. Věřím, že práce v Googlu asi bude hodně super, ale opravdu se tam hraje pozemní Famfrpál? To je právě ten rozdíl od Nesvatbových, velká nadsázka, která však pobaví. A nejvíc je ta sekvence s Profesorem X! ...70%...[18.07.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No, no, ehm. Co k tomu říct? Čekal jsem povedenou a vtipnou komedii s Vincem Vaughnem a ona to byla nepovedená a nevtipná, někdy až otravná komedie s Vincem Vaughnem. Zkrátka mé očekávání byla rozhodně větší. 2 hodiny mi přišly také dost přestřelené a jenom díky celkem obstojnému závěru ze sebe nakonec vypotím ušmudlané 3 hvězdičky. Myslím ale, že nebýt CZ dabingu, díky kterému jsem nemusel číst titulky, přišlo by po pár desítkách minut vypnutí. Také účast Rose Byrne úroveň pozvedla. Takhle jsem to tedy dokoukal, ale už teď vím, že nikdy více. 55% ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Pro Vince Vaughna a Owena Wilsona opět palec nahoru. Typ filmu, který jim sedí a umí to!!! V jejich podaní pohodovka z prostředí Googlu! Sice to není typická komedie, kde bych se furt měl řezat smíchy, ale je to komedie, která se hezky sleduje a neurazí. Všichni herci vybrání taky dobře + soundtrack. Spokojenost 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)
  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)
  • Naštvaného zaměstnance Googlu, který se snaží spát ve "šlofíkárně", ale je pořád vyrušován Nickem, si zahrál režisér filmu Shawn Levy. (Decim28)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama