Reklama

Reklama

Interview se zabijákem

  • Velká Británie Interview with a Hitman
Trailer

Tichý, vytrvalý. Žádné vztahy. To je Viktorův styl. Mantra, která ho vytáhla ze slumů v Rumunsku na vrchol své profese – nájemného vraha. Viktor zná hodnotu života vice než většina lidí, což mu dává předpoklad stát se perfektním zabijákem. Ale po bezcitném podrazu od svých šéfů utíká do Londýna, stane se členem nové rodiny a zjistí, že se octnul uprostřed zuřivého boje podsvětí o moc. Viktor je teď lepší, rychlejší a ještě více nemilosrdný, než kdykoliv předtím. Dostane příležitost, aby začal nový život. Ale podaří se mu někdy uniknout nepříjemnostem a skrytým tajemstvím z jeho minulosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ JE TŘEBA SRAZIT ČLOVĚKA NA KOLENA, NESTAČÍ HROZIT JEN KULKOU....“ /// (Vyprávěj…Viktore, vyprávěj….) …Narodil jsem se na hnusným sídlišti, kde se z vás stane buďto hajzl nebo dojebanec. Fotr stál za hovno (spoiler: umře), matka… no prostě matka (spoiler: umře. P.S.: (možný spoiler) všichni někdy umřem. I já…). Ještě že tam byl strejda mafián… STRAŠLIVÝ HERCI! Naštěstí postupně Viktor všechny (i mě) přesvědčuje, že chytrost nejsou žádný čáry. Hraje k tomu divná podprahová ,,snová“ hudba (několikrát mi z ní málem hráblo) a jestli má Luke Goss ňáký charisma nevím doteď (asi ta hudba…). Casting měl nestarost nějakej mongolskej pastevec, naštěstí scénárista s ním nesdílí zálibu v ovcích a lehce to celý postupně žehlí. A tak Viktor chvíli baví (v akci), pak zas nudí (tak schválně…), ale já počítal s tím, že tady nebude všechno úplně ,,košer“. A beru to. Za ty prachy – proč ne. Ale pořádný béčko se hraje jinde. (Stejně jako céčko.) NĚKDY JEN KULKA NESTAČÍ… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve 12ti jsem vystřílel svoji první rodinu. 2.) Jsem novinář a mám námět na reportáž. Ozval se mi nájemnej vrah (bude vadit, že jsem ….soráč, spoiler). 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na plné hodnocení to zdaleka není, ovšem ten závěr mě totálně odrovnal! Celý příběh je takové kolečko, ve kterém Goss brousí nudě hrany se svým charizmatem a občas někoho zastřelí, či zláme. Akce tu je poskvrnu, ale ta je při zemi, je realistická, komorná a těch několik střetů s jedním soubojem navíc a jednou přestřelkou za to fakt stojí. A celé to táhne hodně solidní hudba a v celku zajímavý příběh s pěkným zvratem na konci. Má to i své tempo, mě to uteklo rychle, dávám 9/10 za ten konec. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak já se těšil na nějaké béčko. I když vlastně já to původně ani jako béčko nevnímal. Viděl jsem tady ty hodnocení a říkal si, že tohle by mohlo být něco nekorektního a zajímavýho. Zajímavej film to nicméně je. Příběh je určitě jeho hlavní devizou. Díky němu jsem vlastně vydržel až do konce. Jenže akce jako takové jsem se moc nedočkal a tak jsem se místy dost brutálně nudil. Viděno na základě Challenge Tour 2015 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výborně, takhle nějak jsem si Hitmana představoval...akci a výbuchy přenechat Punisherovi, Hitman si vystačí s psychologickým dramatem. A jde mu to skvěle. O mrtvoly samozřejmě není nouze, byla by z nich pěkná kopice, daleko zajímavější je však putování hlavního hrdiny životem, jehož cíl se nachází v pekle. Syrové, špinavé, bezvýchodné. Představa, že zabijácké řemeslo jednou pověsím na hřebík a minulost vymažu lusknutím prstu, je samozřejmě mylná, což musí pochopit i Hitman, byť se mu to moc nelíbí. Zabítí - pomsta, zabití - pomsta, zabití - pomsta. Mnozí chlapi to tak mají, ovšem mnohé chlapy předčí leckterá žena... Pomalé jak zrnka přesýpacích hodin, což se mi po všech těch klipových šílenostech (Jason Statham a spol) velmi zamlouvalo. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl velké obavy, jestli tento film vůbec dokoukám. Prvních 10min to vypadalo, že snad koukám na nějaký němý film, páč tam padly dohromady asi dvě slova. Ale poté se to všechno příjemně rozběhlo a zamotalo. Kvalitní příběh mapující život nájemného vraha od dětství do přítomnosti s perfektním závěrem - už dlouho jsem neviděl film, u kterého by mne něco zaskočilo, překvapilo či jsem to nečekal. Za toto tudíž přidávám ještě jednu bonusovou *. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • První slovo ve filmu zazní až téměř po deseti minutách. (korbitch22)

Reklama

Reklama