Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

verbal 

všechny recenze uživatele

Dodnes jsem si myslel, že filmy jsou jen barevné nebo černobílé. Tento je však žlutohnědý. Možná ten filr barvy řídké stolice na kameru nasadili záměrně, aby tolik rozmáchlá bulharsko-rumunská koprodukce působila skromně a ty prachy z prodeje drog se vypraly nenápadněji, možná aby skryl obří vaky pod vyšňupanýma očima Žán Klóda nebo trochu zamaskoval homosexualitu a "nesporný herecký talent" toho fešáckého nindži. Hudbu to sice má jako z porna a ostatní pózovače najali jako obvykle na rumunském pracáku, nicméně musím konstatovat, že to alespoň trochu to vystrkuje prdel z hnoje fandamovek posledních let. I tak ovšem doufám, že se již brzy ukáže, že je WCJD opravdu Postradatelný a já budu moci spláchnout do hajzlu zbytky té osmdesátkové nostalgie a přestat sledovat kdejakou céčkovou sračku v naději, že to třeba zase bude Bloodsport. A přeneseně to platí i pro vepřového Segala, toho času taktéž hvězdu vymazlených balkánských "blockbusterů". ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Béčkový film 90.let je tu. Na chyby ve filmech jsem si už zvykl, ale aby udělali v jednom záběru (scéna se želvičkou, jak ji JCVD chce pohladit....... cca 8.minuta) bouli JCVD na druhé straně čela, to je už opravdu moc. Trapný scénář, chyba vedle chyby, kopa nesmyslů a horší dialogy by nenapsalo snad ani dítě v první třídě. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejnebezpečnější zbraň proti nepříteli, je další nepřítel.......... Celkem podmanivá a pěkná hudba (Neal Acree), ale to je asi tak vše. Film má strašnou spoustu chyb. Z těch více viditelných jich sem pár napíšu. 1 - Když JVCD leze do svého "kumbálu" odsune hubici vodovodu vlevo. Po střihu je však hubice uprostřed.......... 2 - Když JVCD dostává diamanty jsou mu hozeny na stůl. Při tomto hodu jeden diamant z pytlíku vypadne na stůl. Při krátkém střihu už tam však není........... 3 - Jeden muž je zde zasažen šípem z kuše do pravé části plic. Když jej však odnášejí není zásah na bílé košili vůbec vidět. Natož nějaká krev........... 4 - Když Flint použije samonaváděcí samopal vystřelí z něj šestnáctkrát, ale děr ve zdi je jen devět............ 5 - (nesmyslná a nelogická) Tak bych nazval zásadní chybu jinak naprosto profesionálního zabijáka. JCVD si do svého bytu vezme naprosto neznámou ženu. Že to nebude tak jednoduché pochopí i blbec............... Film je klišé, viděné už snad stokrát, tady se ještě tvůrci přičiní tím, že nadělají spoustu chyb. Veřte, že jich je tam o hodně víc, než jsem napsal, stačí se jen pozorně podívat. Ale já už se nikdy nepodívám. Myslím si, že ten film je zbytečná blbost. Jedna hvězda za JCVD (Jean-Claude van Damme) a hudbu. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.1/10] | me: V poriadku.... Film, ktorý začal ako ďalšia bečková akčná záležitosť dokázal predsa len trošku viac. Moje očakávania boli síce nulové, no kdesi v podvedomí som vedel čo ma čaká - čo sa po dejovej stránke aj naplnilo, ALE to čo ma milo prekvapilo boli práve brutálne tvrdé momenty a situácie, ktoré vyňali film z tradičných koľají tohto žánru a priniesli predsa len niečo čerstvé a zaujímave (niečo čo som veru nečakal :)). A práve vďaka tomu neostávam sklamaný... The thing about fairy tale endings, is that they're bullshit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasické céčko totálně podělané kvality. Ale co šlo ještě podělat, to se taky podělalo. Počátek všeho je naprosto strašný šedý filtr, který z filmu dělá opravdu hnusné podívání. Dále snad až za hranou jsou záporáci, kteří si vesele vraždí i skoro hlavní postavy a řežou a podřezávají až běda. Fakt hnus. Dalším záporem jsou opravdu debilní dialogy, kdy některé věty totálně nedávají smysl – např. když postava pronese v Rumunsku, že by hrdina měl odjet ze Států (čili já pochopil z USA), nebo když hlavní postava z Ukrajiny se do ní dostane během pár chvil autem z Rumunska. Bohužel opět zde dostáváme smutnou a trpící postavu Jean-Clauda Van Damma, který jedinou bojovou scénu se Scottem Adkinsonem zvládne, ale jinak předvádí svou typicky neemocionální postavu, která si jen těžko získá u diváků sympatie. A Adkins nepředvede vůbec nic, lépe řečeno mu to režisér a choreograf neumožní. Velmi slabé dílo, které zachraňuje jedině dabing Jiřího Pomejeho v roli Van Damma. Hudba: Neal Acree ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama