Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sarkastické poznámky verbala sa dajú brať za výstižné, taktiež nechápem to filtrované osadenie akéhosi kinoboxu v pozadí. Príbeh disponuje roztržitými obrazcami roztrasených difi efektov, občas v istých úsekoch sa film tvári na čosi inteligentnejšie ako typické vandammeovské béčko a v následnom šote sa však horkokyslo odhalí. Z jeho výzorovej premeny (ako Van Dammeho osobitne) možno s istotou tvrdiť, že sa hodí na záporáka a v Expendables 2 to neskôr zúžitkoval. Len by to trebalo prísť s lepším scenárom a vedieť navodiť fikčný svet nielen v oblasti 1 exteriérového bytu (teda no, jeho navodenie je tak "reálne", že reál(ň)e reálne a polícia sa zrejme presídlila do krajín tretieho sveta)... ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasické průměrné béčko z Rumunska. Akce je rozmístěna po celém filmu, ale mohlo ji být víc místo žvanění. Film by celkově bodlo zkrátit o cca 20 minut, kdyby se totiž nesl v duchu závěrečné půlhodiny, nic bych nenamítal. Na žlutý filtr sem si po celou dobu sledování nezvykl, spíš mi to kazilo zážitek. Ručních soubojů tu moc není a když jsou, tak si je moc neužijete, protože netrvají dýl než třičtvrtě minuty, možná ani to ne a mohli být taky natočené líp, ale zase na druhou stranu tragédie to taky není. Adkins se tu zatraceně krotí a Van Damme se tu taky moc nepředvede. Rumunsko je tu vylíčené naprosto klasicky, je špinavé, depresivní prostě chudoba největší. Celkově to jsou akorát velmi slabé 3 hvězdičky a lehké zklamání k tomu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tam, odkud pocházím, je kněz a podvodník to samý." Mé oko již vidělo celou řadu filmů, ve kterých "někdo někoho zabíjí pro peníze, někdo se chce za něco pomstít, něco se přitom nepovede a pak se všechno povede", ale tenhle je výjimečný. JCVD totiž předvádí nevídané schopnosti - chovatel želv, šachový velmistr, odborník na drahé kamení a v neposlední řadě houslový virtuóz. Mimo to samozřejmě mlátí, kope či střílí, ale tahle část pohádky už tak vtipná není. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak velmi příjemné překvapení. Nejvíc mě potěšilo, že film ani tak moc béčkově nevypadá. Spíš mi něčím připomínal francouzské kriminálky ze 60. let. A i když byl rozpočet malý, režisér Barbarash odvedl s tím, co měl k dispozici, skvělou práci. Víc než akční film, jde o akční thriller, kde akce ustupuje do pozadí a větší důraz je dáván postavám a jejich motivaci. A popravdě, ta akce mi tam ani moc nechyběla, až jsem se divil. Scénář není na podobný druh filmu nejhůř napsaný a dialogy netahají za uši. Van Damme i Adkins hrají v pohodě a pokud chtějí natočit dvojku, jsem pro. Jediná vážnější výtka je ten žlutý filtr, ale i na ten jsem si v průběhu tak nějak zvyknul. Solidních 70% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

V rámci přehršle ultra sraček mezi novodobými akčními béčky je tohle silný nadprůměr. Navíc je hodně lákavé spojení klasika v žánru ( van Damme ) a nynějšího borce ( Adtkins ).Ačkoliv je pravdou, že se oba ve filmu mohli vyřádit daleko víc, jako celek film působí přesvědčivě, jak v hereckých výkonech ( to nebývá v téhle době už zvykem ), tak zápletkou...Akce je poměrně dost, i když by mohl být i více, všichni hrdinové ( jak kladní, tak záporní ) plní svou roli důvěryhodně..každopádně tomu něco chybělo, aby to bylo ještě lepší..3,5* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama