Reklama

Reklama

Song of Los

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 5 min

Režie:

Saman Kesh

Obsahy(1)

Příběh o inteligentním robotovi, který prožívá spousty dobrodružství pod vedením svého "operátora", ženy, jež řídí celý jeho život. (MikeCool)

Recenze (4)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

5* už len z princípu. Song of Los má v sebe totiž viac, než mnohé celovečerné filmy. A pritom je to iba "obyčajný" hudobný klip v ľahkom sci-fi hábite. Jednoduchá zápletka sa tak iba javí, dej je na 5 minút až neskutočne komplexný a svojim spôsobom dokonca objavný, pričom mu nie je cudzia ani štipka originality ako čerešnička na torte. Najprv som nad hodnotením trochu váhal, ale hlbšie zamyslenie sa ma dotlačilo k istote. 90% Video tu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ten obsah platí, akurát autor nenapísal, že je to vlastne klip. Vymakaný klip, pripomínajúci Jonzeho alebo How Does It Make You Feel od Air; Keshavarz za päť minút stihne tri pointy, humor, aj dojatie, a scéna s váhaním nad mazaním pamäte, je pre mňa sama o sebe luxusná a emotívna záležitosť. Asi som našiel svojho obľúbeného režiséra krátkometrážakov. PS: Jeho Luv Deluxe je ešte o triedu lepšie. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklip. Příběh o inteligentním robotovi, který prožívá spousty dobrodružství pod vedením svého "operátora", ženy jenž řídí celý jeho "život". Ke shlédnutí zde. ()

Reklama

Reklama