Reklama

Reklama

Procitnutí

  • Jihoafrická republika Sleeper's Wake
Thriller / Psychologický
Jihoafrická republika, 2012, 94 min

Obsahy(1)

Tento sexuální thriller se odehrává v Jižní Africe a vypráví příběh nedávno ovdovělého muže, který se rozhodne léčit svůj smutek v malém přístavním městečku a zaplete se do nebezpečného vztahu s mladou krásnou ženou. John Wraith je čtyřicátník, který se v nemocnici probírá z bezvědomí. Jeho manželka a dcera zahynuly při autonehodě, protože on usnul za volantem. Útěchu hledá na malé přímořské samotě, kde se seznámí s problémovou náctiletou dívkou Jackie, jejíž matka byla zavražděna během loupeže ve vlastním domě. Vznikne mezi nimi nebezpečná fyzická přitažlivost. Navzdory hrozbě odhalení si svůj vztah užívají i se všemi ničivými následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé postavy, herci i prostředí. Horší je to ale se scénářem, který v polovině filmu neví, co si počít a jak se ještě pokusit překvapit. Ve výsledku je tak jasně čitelná zápletka zahnána do ubíjejícího stereotypu. Přesto jsem film rád dokoukal. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Máte pocit, že sledujete celkem průměrný a nijak skvěle natočený thriller, z herečky v hlavní roli, hrály nejlépe její prsa, ale přesto se vyplatí se dívat - několik dobrých momentů a výborný závěr. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama