Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do přísně střežené americké laboratoře proniknou dva neznámí muži, zabijí předního vědce z týmu pracujícího na vývoji nových biologických zbraní a ze sejfu odnesou několik vzorků. Mezi nimi je i látka pojmenovaná „Satan Bug“, která usmrcuje všechny živé organizmy a dokáže se šířit takovou rychlostí, že za 2 měsíce by mohla zničit veškerý život na zemi. Po stopách mužů, kteří vzorky ukradli, se kromě amerických tajných služeb vydává i Lee Barret, bývalý zaměstnanec ochranky této laboratoře. (p6qwre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný thriller se sympatickým hlavním hrdinou (G.Maharis), který tak trochu připomíná Jamese Bonda. Hodně toho zná a v každé situaci si ví rady. Chybět nesmí ani krásná dívka (A. Francisová) a samozřejmě úhlavní padouch, co by rád vyhladil nejen lidstvo, ale klidně vše živé na matičce Zemi. Vše se točí kolem biologických zbraní (botulotoxin a ďábelský bacil), které kdosi ukradl z nejutajovanější laboratoře v USA (jak se zdá, nic nelze zcela utajit). Příjemné, oddechové, místy napínavé, plné mrtvol a automobilových honiček. Pěkná kamera, vynikající barvy, slušivá minimalistická laboratoř a hudba od skladatelského mistra. Na zamračené odpoledne jako stvořené. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vyšetřování krádeže extrémně smrtícího "ďábelského bacilu" z utajované vojenské laboratoře slušně zaujalo svou uměřeností a odhalováním, kam asi povede. Akčněji pojaté kažení pofidérních plánů jakéhosi šíleného paranoika už ale zabředlo do nezajímavého a, pokud se tedy cosi neztratilo v českém znění, z prstu vycucaného pronásledování, jehož dějové zákruty mi smysl dvakrát nedávaly. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hudba použitá při úvodních titulcích by se klidně hodila k nějakému westernu. Byla hodně dramatická, ale vůbec sem nepasovala. On vlastně celý ten hudební doprovod byl trošku mimo, i když se snažil navodit tu pravou atmosféru. Zdálo se mi, že celý film tak nějak převyšuje. Námět příběhu byl jistě dobrý nápad, ale ve výsledku je toho jedna velká nuda. Asi to vidím z pozice dnešního diváka, který má své nároky nastaveny trochu jinak a taky za to může doba, ve které žijeme. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Velmi slušně rozjeté sci-fi s tématem zneužití biologických zbraní, zděšení vědci, bezradní generálové, teroristé (nebo mesiáši?) hrozící vyhlazením celého světa…v druhé části se to bohužel zvrtne na agenta 007, který postupuje s notnou dávkou štěstí a intuice po stopách zločinců. Také dobře zvládnuté, ale mne tohle prostě nebaví. 4,5 * za prvních 50 minut, 2 * za další hodinu, celkem 3 *. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo vytvořit vir kterej může vyhubit všechno živý na zemi se nevyplácí... Klasický dobový thriller z veškerou tou naivitou i pomalým tempem který k tomu patří, ale já se nenudil, nicméně Sturges má na kontě i lepší kousky 4* dávám za hlavního hrdinu kterej je prototypem borce co si ví rady v každý situaci. To mám rád.75% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama