Reklama

Reklama

Suckablood

Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2012, 7 min

Režie:

Ben Tillett

Scénář:

Ben Tillett

Kamera:

Jonny Franklin

Hrají:

Ben Tillett
(další profese)

Obsahy(1)

Gotická hororová pohádka na "dobrou noc" od Bena Tilletta a Jakea Cuddihya vypráví příběh Tilly, na kterou kvůli cucání palce přivolala její macecha kletbu. (pan Hnědý)

Recenze (53)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Tenhle originální "Fairytale Horror Short" pustím svým dětem, jestli si někdy budou chtít cucat palec. A až si někdy po vzoru nezbedné holčičky olíznu prostředníček s prsteníčkem (před nejmenovanou činností), vzpomenu si na "Krvouše - Suckablooda" a dám si pozor, čím budu vyhrožovat svým dětem v pytlíku. ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Krvesaj je brilantní středověkem čpící šortík, navíc zveršovaný naprosto zvěrským způsobem. Perfektní večerníček pro notoriky se sacím reflexem, na které nestačí obligátní bububu, necháš toho ty zkurvysyne!! Vlastně křivochcalko! Nejstrašidelnější na celém filmíku je pro mě představa, že na příšeru, která hraje matku, někdo před pár lety dokázal vylézt a spáchat jí dítě!!! Dokážu si představit, že to té obludy někdo injekcí vstříkne strychin, ale lachtanem své genetické informace. BRRRRR a fuj tajkxl.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Madame, i já se přimlouvám za pokračování tohoto nevšedního dílka a slovo suck dost napovídá. Viděl bych to asi takto: Suckablood – blow job. He can kill you, sweet small Tilly, he`s a vampire, don`t be silly, get the condom on his Willy, to safe your life you must be quick, salvage your blood and suck his Dick!!! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ten nápad je přímo brilantní. Sice jsem se nebála při sledování, vzhledem k té humorné stránce. Ale obávám se, že s mou ustrašeností, se budu bát večer, až se mi bude zdát noční můra s tím strašným ksichtem "matky" anebo červenýma očima pod peřinou. Možno zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=fw4gwwS-nFI ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sympatická (krvavá) veršovaná pro celou rodinu aneb palec kamkoliv, jen ne do pusy....děti. Dobrou noc a krásné sny. To Gilmour93 resp. verbal: ONI (nikdy) neklepou. Pokud tedy mluvíme o stejném klepání. V případě, že „ťukali“ i u "rakouských sklepmistrů", potom souhlas. ANO, právě (verbale) vyráží dveře. Však už taky bylo načase :-) RESPECT! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nádherný, gotický kraťas ve verších, který samovolně vybízí k natočení dvojky. Jmenovala by se Suckadick a osmileté holčičky by v ní necucaly jen palce. Už jsem si dovolil zkomponovat i vyvolávací kletbu: "Suckadick, Suckadick, come at night to watch my trick! In creepy darkness show your blaze, so come at night, cum on my face". ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Postavu škaredej macochy si zahral muž - herec Samuel Metcalf. (LuiCJ)

Reklama

Reklama