Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David po tragickej autonehode prichádza o svoju milovanú manželku. Po sérii vyšetrení mu doktori náhodne zisťujú smrteľnú chorobu lymfatických uzlín. Jedinou záchranou sa pre neho stáva transplantácia kostnej drene od jedného z rodinných príslušníkov. Požiadanie rodičov o pomoc v ťažkej životnej situácii však otvára množstvo tajomných otázok Dávidovej holej existencie, siahajúcej až do obdobia pred druhou svetovou vojnou. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu říct, že by mi Insensibles úplně sedlo. Tahle hispánská záležitost přičuchne k hororu jen místy, což samozřejmě neznamená hnedka průser. Jen je třeba čekat spíš mysteriózní drama s hlemýždím tempem a poněkud melancholickou atmosférou. Po technický stránce se jedná o slušný standard, ale scénář v závěru dost hapruje. Škoda je taky toho extrémně nezajímavýho příběhu ze současnosti, ten z minulosti je o dost lepší. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak, že chlapec mal zapálenú ruku a vobec nič necítil, polial benzínom dievča, ktorá ale z toho moc nadšená nebola. Tak som čakal pointu prečo aj som sa dočkal, ale teraz som pre zmenu nebol nadšení ja. Striedala sa tam minulosť a prítomnosť,bola tu zakomponovaná druha svetová vojna, ale aj tak tomuto filmu to už nepomohlo. Od momentu, keď som zistil pointu, už ma tento film nebavil, a už som ho dopozeral len s princípu.A hlavná postava Davida mi po celú dobu filmu pila krv, bol mi nesympatický. Poslednej dobe Španielskym filmom ide karta, ale v tomto prípade to nevyšlo. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavá věc! Horory s dětma byly vždy mou silnou stránkou, co se týče Hororu na Baby blues a the Children vždy s radostí vzpomínám a ted se zjeví řemeslně skvěle zvládnutá hororová Novinka od velmi atraktivní Koprodukce zejména Španělsko a Francie! Hezky se na to kouká, má to příjemný vizuál, kvalitní herecké výkony, zázračné děti a občasné experimentování s nima bylo na filmu snad to nejlepší ! Nakonec jednu hvězdu srážím, jelikož jsem čekal větší "Nářez", ale jinak fajn! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání. Španělská produkce mi většinou silně sedí, zvlášť pokud se jedná o "thrillery s tajemstvím", jako je právě Insensibles. Svou atmosférou a estetikou se Insensibles kvalitním španělským mysteriózním kouskům přibližuje, ale co naplat, když se z něj nakonec vyklube takovej strašlivej blábol. Celá ta historie, celý ten příběh mi přijde úplně nešťastně špatně odvyprávěný. A linie ze současnosti pak poměrně čitelná. S blížícím se závěrem jsem se modlil, aby to tvůrci nezazdili úplně, abych mohl dát alespoň slabší, smířlivé tři hvězdičky ... ale ouha. Skončilo to přesně tak, jak jsem se obával. Ani si nepamatuju, kdy naposledy jsem viděl filmový závěr, který by se na mě tak strašně míjel účinkem. Rádoby smutný a dojemný, no já měl co dělat, abych se nerozchechtal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kam na to ti Hispánci chodí? Sice jsou tu jako dříve děti a občanská válka, ale zase to bylo jiné, originální a v určitých momentech i dechberoucí. Navíc mi víc než kdy jindy sedlo prolínání časových linií. Ano, oproti např. Princi bez království tu chyběl strašící prvek, ale přesto si film udržel po celoou stopáž mou pozornost a nezkazilo to ani finále, jakkoliv bylo očekávané. 80% ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama