Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Scénář a logika v tomhle filmu neexistuje (takže tu dostává hodně napřesdržku) ... ale upřímně, tohle by mě sralo u filmu, kde se v 80% kecá a zbytek je nějaká ta akce. Tady je to ale naprosto naopak ! Já si film zapl z toho důvodu, že jsem chtěl vidět spoustu honiček a tudíž i spousty demolice a světe div se, přesně tohle jsem dostal. Teď jen doufám, že se podobně na scénář vysrali i v připraovaném Need For Speed filmu a budou se soustředit hlavně na auta ! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akční film, který má jednu velkou vadu - je až moc akční. Více klidných scén a pasáží by rozhodně nevadilo. Divák v podstatě 82 minut sleduje jen automobilové honičky, které však časem omrzí. Také mi občas vadily rychlé prostřihy kamer přímo z kabiny auta. Ale tak...nehaňme jen a oceňme snahu Amíků a Bulharů o film o rychlých autech. V poslední 10-ti minutovce mě navíc potěšil dlouhý nepřerušovaný záběr stíhající jízdy z kamery umístěné těsně nad zemí. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi Závod s časem nepřišel tak debilní, jak to tu někteří tvrdí. Možná to není nejchytřejší film na světě, ale zároveň má v sobě tolik adrenalinu, že by si z něj obyvatelstvo jednoho města mohlo tenkou břitvou ukrajovat a pořád by zbylo. Ethan Hawke sice nestíhá moc hrát, ale za to výborně řídí. Selena Gomez umí spíš srát, než hrát, ale také si na ní zvyknete. Všechny nelogičnosti a nesmysly ve filmu jsou pak naprosto zbytečné, protože tohle je naprosto ultimátní adrenalinem nasáklá honička bulgarskou Varnou, která mě těch 85 minut naprosto jednoduše zabavila a svůj účel si tak splnila. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama