Reklama

Reklama

T is for Taste

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 4 min

Recenze (3)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sú dvaja degeši uväznený rádioaktívnym dažďom v jaskyni, jeden z nich musí nevyhnutne zožrať toho druhého aby sa dočkal chvíle kým prestane pršať. Ďalšia mizerne zahraná Té blbosť bez schopnosti čímkoľvek zaujať čímkoľvek okrem svojej kŕčovitej stupidity. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Ta záplava podobných konin je vážně neskutečná a hlavně nekonečná. Člověk občas nestačí zírat, co je někdo schopný natočit za sračky a ještě se s tím snaží „prorazit ve světě“. Tady by se ještě dalo polemizovat nad tím, že kdyby si dali tvůrci více záležet, mohlo to dopadnout o něco lépe (kupříkladu kdyby alespoň ukázali, co by se mohlo stát, kdyby vyšli do tohoto radioaktivního deště – třeba nějaké to rozleptání – deformace kůže, atd…). Jenže oni se spokojili s nudnými dialogy a jakoby řezáním nožem (přitom jde zřetelně vidět, že se „pižlají“ tupou stranou nože). No a potom krvavý cákanec a je konec. Nuda… ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár za posledné desiatky videných snímkov, si užíva rádioaktívny dážď po strechou akejsi jaskyne. A dochádza im jedlo. Ale, ešte že majú sami samých seba. ()

Reklama

Reklama