Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Buďme rádi, že tahle verze nakonec zůstala jenom Unaired, protože v té finální verzi je všechno posunuto o několik úrovní výš. Objevuje se zde docela dost vtipů známých z vysílané verze, ale často použitých v trochu jiných situacích - např. Sheldon má svoje místo v restauraci, nikoliv u nich v bytě (který tady mimochodem vypadá dost hrozně), ale důvody proč si vybral tohle místo jsou v podstatě totožné. Mimochodem v této verzi se Sheldon nevyhýbá holkám (preferuje ty s větším pozadím), dokonce se i vyspal s Leslie (v tomto díle pod jménem Gilda)... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tohoto pilotu zdráhal, ale zvědavost nakonec byla silnější... No, Leonard standartně skvělý, Katie naprosto příšerná, Gilda poměrně ucházející, i když v klasické TBBT by asi nefungovala (jak Penny, tak Leslie jsou mnohem, mnohem lepší) a hlavně sexuálně zkušený Sheldon, který jede po holkách s velkejma zadkama a je vlastně tak trochu úchyl... Řešila se masturbace, já místo toho řešil, že nápad s oblíbenm Sheldonovým místem, ale tentokrát v restauraci, je velice zajímavá obměna, a také to, že jak byt, tak dům kluků jsou naprosto šeredné odpornosti, ve kterých je akorát bordel.. A ten konec, bože. Celkově je to méně vtipné, méně záživné a mnohem více trapnější, takhle by to určitě nefungovalo. Navíc obrazová kvalita není úplně nejlepší, což je ale na mnoha místech dobře, protože naštěstí není nic vidět. Díkybohu, že to dopadlo, jak to dopadlo, protože tohle nejen že by zrušili, ale nevydržel bych se na to dívat ani já, Nicméně, i když mi tenhle "Sheldon" neseděl, Jimovi Parsonsovi to šlo skvěle už tady, párkrát jsem se zasmál a to, co se nakonec dostalo i do normální Teorie fungovalo i tady, takže 55%. Negativa hodnotit nebudu, Katie a příběh poznáte sami... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A mě to bodlo jako svině! Teorie se stala naprostým kultem a nesmazatelně patří pomalu k tomu jedinému, co seriálová prodkuce pravidelně chrlí a co pravidelně sleduju a to s láskou.Pilot byl o hodně levnější, hudba byla příšerná a herečka co hrála jakoby Penny byla sice kundička, ale strašně nesympatická, i když to bylo hlavně scénářem, který z ní udělal tak trochu pičku.Leonard je Leonard, ale Sheldon, ježiš ten byl boží.Jeho charakter byl mix klasického Sheldona kterého známe šmrnclej Wolovitzem a mě to neskutečně sedlo.Parsons je dokonalý herec a moc se mi je Sheldon v pilotu líbil.Protože vlastně jeho totální asexualita a odtažitost od lidí dělá sice Coopera Cooperem, ale vlastně je to jediná věc, která mě na seriálu vždycky tak trochu vadila.Tudíž kdyby zůstal jeho charakter takovýhle, mě by to nevadilo, i když je nadmíru jasné, že by se seriál asi nedočkal tak velkého úspěchu.Byl jednoduší, vulgárnější a poněkud údernější a já jsem při skončení pilotáže chtěl vidět další osudy téhle "púvodní" skvadry.Jak moc je to ovlivněno sedmi sériemi klasické Teorie už je jiná story.Pro mě fajn osvěžení 80%. ()

ela. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem velmi ráda, že Katie(Penny) byla přepsána na tu Penny, jak ji známe teď. To samé Sheldon, i on mi tady připadal jiný-zvláštní-prostě to nebyl on... Celkově je odvysílaný pilot a jeho pokračující díly mnohem lepší, ale co čekat od pracovní nezveřejněné verze-na ni to bylo docela dobré. Takže "Unaired pilot" beru jako takový malý příjemný bonus, který je pro každého "skalního fanouška" Teorie přinejmenším zajímavý. ()

Pandos odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem obrovský fanoušek TBBT, ale u tohohle se mi chtělo zvracet. Možná kdybych to neviděl až po několika "normálních" dílech tak by mě to zaujalo, ale v opačném pořadí absolutně ne! Postavy ještě neměly tak propracované charakterové vlastnosti, a ty co ano, tak špatně. Jsem vděčný Chuckovi a Billovi, že to napodruhé už zvládli brilantně. Pokud chcete ale vidět umrčenou holku, velkozadečkofilního Sheldona a zkazit si chuť dívat se na TBBT, tak je to pro vás správná volba! ()

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)

Reklama

Reklama