Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto má byť tá svetová, kulinárska show? Toto?! Ach, bože môj to snáď nie. Akýsi traja arogantní somári sa tam hrajú na kuchárskych polobohov a svojimi sprostými rečami urážajú súťažiacich, ktorí sa do tejto pochybnej relácie prihlásili. Trio trotlov, čo usadlo do poroty, mi je tak protivné, že by som im najradšej tie ich hnusné ksichty vymáčal v tých gebuzinách, čo im tam servírujú. No a vrcholom tejto televíznej tragédie je nemožná Daniela Peštová. Nie len, že to jej moderovanie nestojí ani za drevý groš, ale som presvedčený aj o tom, že tejto prestárnutej ťave by prihorel aj čas. A že vraj modelka a milovníčka varenia. Ha, to určite! Odpad! ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi stačil. Big UP pro týpka co překonal rakovinu!!! Tomu tu výhru přeju! Jinak moderátorka úplně v *****; šéfkuchaři/rozhodčí si hrajou na něco, co nejsou (podle mě se snaží hrát na jiné známé úspěšné kuchaře - Pohlreich i Gordon Ramsay); hraní na city; kamera a vlastně celý pořad chce vyznít neuvěřitelnou kvalitou, napjatou atmosférou a světovou třídou. To že má být nejlepší pořad?! Navíc v příštím díle co jsem viděl budou soutěžit v krájení cibule, což bylo před několika lety v pořadu Na nože se Z. Pohlreichem!!! V tomhle jde jen o zasranou komerci... největši SHIT!!! 10% ()

Reklama

Natabar

všechny recenze uživatele

Po první epizodě se zatím dá těžko hodnotit, nicméně je možno konstatovat, že ačkoli je celá show bombastičtější (a určitě dražší) než před pár lety ta primácká varianta s Pohlreichem (Na nože!), přesto mi Masterchef nějak ne a ne sednout. Jak už píše kdekdo, vina bude dost (i když určitě ne výlučně) na straně nesympatické poroty. Určitě jsou to odborníci na slovo vzatí, ale ta jejich křečovitá snaha působit drsně spojená s arogancí typu "my jsme někdo, ty jsi nic, co nám chceš odporovat?" je trapná. (O házení jídla na zem ani radši nemluvím.) V zmiňované Pohlreichově soutěži byli porotci rovněž fundovaní, ale také i sympatičtí. A vedle této trotlovské trojky je Pohlreich aspoň vtipný. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to nebude terno. Tak brzké spláchnutí jsem ale rozhodně v plánu neměl. První problém mám s porotci. Už po pár drsných pózách mi z nich bylo na blití. Hra na Polhreicha se jim hodně vymkla z rukou a narozdíl od velkého Šéfa sklouzli k ponižování a povyšování se nad (amatérské!) soutěžící. Narážky na zaměstnání, věk nebo dobové zařazení kuchyně byly nechutné a házení talířů na zem naprosto stupidní. Mimochodem i to mělo trumfnout Polhreicha, ale ten, pokud si dobře pamatuji, alespoň ochutnal, a až pak vyhodil obsah do rybníka. 1:0 pro Šéfa. Ten byl navíc s tímto formátem soutěže první u nás, když před dvěma lety rozjel pořad Na nože!, i když se inspiroval právě zahraničním MasterChefem. Práce s nožem je jedním příkladem za všechny. 2:0 pro Šéfa. Kromě dalších úletů jako trapné snahy o nastoletí dusné atmosféry epickou hudbou, pokusů o umělecké záběry a teplých úsměvů porotců, kterými pravidelně prokládají své drsné proslovy tu jsou soutěžící, kteří by klidně mohli vyvážit všechny zápory, jenže těžko jim začnete fandit, když vás od první minuty emocionálně vydírají a navíc tu největší kočku stáhne její starej ze soutěže. Pochcat! ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale jakkoliv je tahle rádoby soutěž v zahraničí oblíbená, můj zájem si rozhodně nezíská. A nejde o to, jestli jde o jídlo nebo o vítěze soutěže. Jde mi především o nehorázné chování poroty, která si dovolí s jídlem dělat neskutečné věci. Všichni přece nějak začínali a mám pocit, že lidé v porotě, i když jsou teď možná elita v gastronomii, také nějak začínali. Takže jednoznačně odpad za příšerný formát, který utváří především chování porotců k soutěžícím. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama