Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dá, ale sestříháno tragicky, ta blocka - WTF OMG??? Raději nocoment - kuchaři se celkem dají, ale na Gordona ani na Polraicha se mi zdají slabí, a to jsou tři. Co se vaření týče, je to amaterská soutěž, což jasně určuje limity kam to mohou někteří z účastníků dotáhnout, ale musím uznat některá jídla, na amatery úžasné... (podle vzhledu chutnat bohužel nelze). ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím po prvním dílu, ale protože sledování právě po něm vzdávám, tak udělám výjimku. Originál jsem neviděl, tak nemohu srovnávat, ale v česko-slovenské verzi mi neskutečně vadí porota, která se snaží vypadat drsně a nekompromisně, ale působí to spíše jako nepovedená herecká etuda, jejímž výsledkem není zábava, ale zbytečné ztrapňování soutěžících. Polreich umí být také velmi striktní, ale pořád u toho zůstává sympatický, pánové ale toto umění postrádají a jsou jen nepříjemní a působí zbytečně arogantně. Ale i kdybych nesronával s Zdeňkem Polreichem, tak mi prostě minimálně dvě třetiny z poroty prostě nesedí. A jinak, pokud vím, jde o soutěž a tak by asi stálo za to vysvětlit pravidla, co? ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně jako ostatní uživatelé. Peštová je sice otřesná ale naštěstí jí není v pořadu tolik. Zbytek je jen průměrný převod se všemi neduhy které poskytují ostatní české variace zahraničních frančíz v produkci televize nova. Trojka porotců není nejhorší, nicméně uvidíme dále. Zatím lepší dvě. Ostatně nechápu co mají ostatní uživatelé za problém s porotci. Pokud někdo očekává zacházení v rukavičkách v boji o prestižní titul, nejspíše se dívá na špatnou šou. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já teda předpokládám, že v roce 2012 byl tento pořad na úplně jiné úrovni, takže rozhodně hodnotím, aktuální sérii. Nejsem žádný kulinářský expert, spíš jsem rád, že si sám dokáži něco někdy ukuchtit, ale z mého pohledu ti tři nejsou žádní Kašpaři, a rozumí tomu, hlavně ale vystupují profesionálně (ne jak dlaždič Pohlreich), pořad příjemně vedou a jsou sympatičtí. Soutěžící taky nejsou žádní jantaři, chut neohodnotím, ale výtvory i výborně vypadají a celkově příběh jednotlivých dílů je tak nějak dobře splácán dohromady. Je to reality show, takže od toho neočekávám kdo ví jakou přidanou hodnotu, ale rozhodně nemůžeme srovnávat s hovadinama jako je Big Brother nebo Výměna manželek, tady ti lidi opravdu něco umí. Jestli to dnes někdo hodnotí pod 3 hvězdy, tak at mi ukáže, co dotyčný dokázal... 3.4.2019 jsem změnil hodnocení ze 4 na 5. Pro mě jsou tam všichni zúčastnění úžasní lidi, kteří něco umí, porotci to parádně vedou a hlavně v životě něco dokázali. Má to i dramatický drajv a přiznám, že mě to v mnoha situacích dojalo. Nemůžu hodnotit hůř. ()

HOCKEYKA

všechny recenze uživatele

Je to presne taká blamáž,ako som predpokladala.U nás takmer všetky projekty prebraté zo zahraničných televízií skončia fiaskom,jednoducho na to nemáme tých správnych ľudí.Všetko,čo sa u nás s veľkou pompou dostane na obrazovky dopadne ako trapas,na ktorom by sa škodoradostne rehotali aj v Azerbajdžane.Sme fakt na smiech a ani zďaleka sme ešte nedozreli na západ,ktorému sa tak zúfalo snažíme vyrovnať.Tieto relácie sú toho jasným dôkazom.Možno by bolo dobré staviť na kreativitu a vymyslieť vlastný projekt,aspoň by nebolo s čím porovnávať. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama