Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 3

Recenze (1 354)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SE STALO?“ … ,,SPADLI JSME DO PĚKNEJCH SRAČEK. A BUDE TO HORŠÍ…" /// Úvod dobrej – včetně Snipese (a fóru s vězením). Další pozitiva jsou, že se mi Sly nezdá tak voteklej, pršící Somálci, svině Gibson – tohle beru, má to bejt akční zábava. Pak sice zamrzej ty mladý náhražky, ale naštěstí ,,Španělovi“ bláznivý kreace připomínaj, že jsou to Postradatelní a ne nějakej (ucházející) akční film. Nechybí pár dobrejch hlášek, neplká se vo sračkách a zničení armády jak z Ramba celkem jasně hovoří, že tahle parta je u nás doma nepostradatelná. Za mě lepší než dvojka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám tým s přáním umřít. 2.) Zjistím, že Sly ještě furt nenašel toho pravýho režiséra. (Scénáristi už celkem jdou…) 3.) Thx za titule ,,fceli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Koukám názory se hezky různí, podle mě lepší než jednička, slabší než dvojka. Mínusy: hlášky primitivní jak kdyby si je vymýšleli herci sami a až na setu, akce nasnímaná zblízka a roztřeseně, tj ve výsledku nic nevidím (klasicky SUCKS), rating pro děti je neodpustitelný, tady chci kurva vidět lítat nohy hlavy ruce v cákancích krve a la brutální béčko, no a taky mě nebavila mladá parta. Plusy: pravidelný přísun "nových" starých známých ksichtů (casting šílenost), Mel Gibson jako záporák nijak nezaostává za JCVD, a to mu stačí jen mlčet a lstivě se usmívat, Banderas jako týmová opička taky super, první půlka zadrhává ale ono se to do závěru stihne sebrat... A je to další Stallone-made pohodička jaký do nás valí už od posledního ROCKYho. Takže: Beru trojku za "slušnou", nechám si snít o ultra palbě co z toho prostě mohla být, kdyby se to za ty prachy a obsazení vzalo POŘÁDNĚ, na druhou stranu ale.... jsem vděčný, že takový zaprášený akčňák vůbec ještě v roce 2014 jde do kin, a ač to dřelo a bylo místy vyčpělý, ten chlapácky hřejivý nostalgický pocit na konci byl k nezaplacení. 7/10. P.S. Doufám, že pokud vznikne další díl, konečně se přidá Dwayne THE ROCK Johnson a někdo vyslechne jeho přání postavit se proti Expendables a pořádně jim dávat do držky. Komerčně to teď ale tak slušně propadlo, takže kdo ví jestli jedeme dál... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Už sem to psal zde jednou a nechce se mi to sakra vypisovat znova ... tak prostě, ... Za málo peněz hodně muziky a to teda posledních asi 20 min na konci, který mě stojej za to dát plnej počet, protože takovej masakr, kterej furt a furt graduje je jedno velký ultra akční kombo a hotovo. Jinak film jako takovej už nemá svoje kouzlo jako jednička (pro mne nejlepší díl ...) a někteří herci nedostali absolutně prostor ... Proč Snipes nepoužívá svoje bojový umění, když je TAK dobrej a schopnej. Postava Banderase mne spíš srala, proč Jet Li střílí a nekope?! Jinak nejlepší výkon naprosto předvedl Gibson jako hlavní padouch, fakt z něj šlo zlo, zákeřnost a chlad ... ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, dámy a pánové, proč ta spousta dvouhvězdičkových hodnocení? Expendables 3 určitě nedosahují kvalit výjimečného druhého dílu, ovšem s jedničkou se mohou téměř rovnat. Téměř. Jsou trošku více crazy a několik scén je zde možná zbytečných (např. skok člunem na náklaďák či brečící Expendables u nemocničního lůžka), ale je to pořád neskutečná jízda. A o to tady jde. Bavit se. Hromada akce, trefné hlášky (při Arnieho - utíkejte k vrtulníku - mi srdce zaplesalo), skvělé obsazení a hlavně velká zábava. Na dvě hodiny vypnout mozek a nechat se bavit těmito pány, kteří už tak nějak po třetím filmu začínají patřit do rodiny. Gibson byl obstojný záporák (i když nedosahoval chladnosti Van Dammeho), ale z nových tváří mne nejvíce zaujal Wesley Snipes - to byla trefa do černého. Bez nadsázky. Závěrečné připíjení Budvarem také nemá chybu a my, fanoušci akce a osmdesátkové zábavy přenesené do nového milénia - už vyhlížíme čtvrtý díl. Snad už i se Seagalem, nechme se překvapit. Tak na vás, chlapci. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým môj kolega dal z úcty k hercom hviezdy štyri, Ja dávam z úcty k nemu hviezdy dve. Keby mám v tomto komentári vyjadriť svoj názor, musel by som s hodnotením k odpadu. No to si k toľko minutej munície proste nemôžem dovoliť. Obzvlášť, keď si v snímku zahrali aj "naše štyri slovenské" tanky. Ja proste tieto sračky nedokážem len tak prehltnúť. Veď samotný záver už hraničil so žánrom scifi a fantasy. Za poslednú dobu jeden z naj-extrémnejších snímkov kde logika siaha na dno mozgovej kôry. ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • Izraelská herečka Sarai Givaty (Camilla) byla sama autory filmu oslovena a s nabídkou souhlasila. (Domin1359)
  • Scéna s vrtulníkem a obrněným vlakem byla skutečně natočena, nejednalo se tak o počítačovou animaci. (cheyene)
  • Když se novináři ptali Dwayna Johnsona proč ve filmu nehraje, s humorem odpověděl, že na něj Postradatelní ještě nejsou připraveni. (S.W.A.T)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama