Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě povedená teenage komedie, která cílí na fanoušky o rok staršího úspěšného Projektu X, kde si také zahrál Miles Teller, na kterého absolutně nechápu ten směřovaný hate. Mně jeho komedie vždy sedí a tady tomu není jinak. Samozřejmě, už to není takový kalibr jako již zmíněný Projekt X, ale rozhodně jsem se bavil celou dobu, a tudíž nechápu, proč bych tomu měl dávat špatné hodnocení. Bavilo. Lepší 3* ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ak chce toto niekto porovnávať s Hangover, nech si dá facku. Úplná demencia celého portfólia a navyše idiotské nesympatetické ksychty ma donútili ísť až na najnižšie priečky môjho hodnotiaceho systému. Celý príbeh sa odvíja v podstate od troch debilov, s ktorých jeden je na šrot a ďalší dvaja sa ho pokúšajú dostať domov. Ten príbeh má taký nevyužitý potenciál, až ma to niekoľko krát mrzelo. Množstvo skvelých scén, je zabitých idiotskými rozhovormi alebo gestami, ktoré zabíjajú kompletne celý humor. Za tie tri náznaky holých pŕs by som dal aj dve hviezdy ale keď som na konci filmu tomu tiťmancovi musel kukať na nádobíčko s ktorého mu trčal plyšoví medveď. nemilosrdne som udelil 15% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tak občas není snadné dostat kámoše z pařby domů.. Všechno bylo sice přehnané, ale fakt přehnaně ukecanej Miller s Caseym celému filmu dodávali šťávu. Do toho ulítlé scénky, například dostat se do nejvyššího patra budovy, aby mohli zjistit adresu Jeffa, kterou stejně nedostali. Musím říct, že i přesto, že je to opravdu strašná sračka mně to bavilo. Občas jsem sice nestíhala stíhat Millerovi věty plné, pro mně nesmysluplných slov, překousla jsem naivitu celého filmu a celkově mně to dá se říct dost bavilo. Lepší průměr. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)

Reklama

Reklama