Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 1

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No tak já teda všeobecný nadšení nesdílím. Atmosféru to má, ale to je dobou. Belmondo je jako vždycky dobrej, Cremer taky, ale tím to končí. Chlapci KOKO se chovají jako koko-ti, ve scénáři je jedna pitomost za druhou a celý je to takový spíchnutý ve stylu - koukat se na to budou blbci, co jim ke štěstí stačí pár rvaček a honiček na motorce, tak co se s tím párat?

Takže sorry, ale u mě spíš špatný, za dvě*.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

vyborny snimok, a pacilo sa mi, ze dobro /Belmondo/ zvitazilo a zlo bolo potrestane ... tak to ma byt 

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

v záverečnej scéne skákal Belmondo pri bitke po Brunovi ako opica, asi si už skúšal úlohu k nasledovnému filmu, komédii Zviera :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Zajímavý kriminální film, kterému ale překvapivě nedominuje Belmondo, nýbrž největší záporák příběhu Bruno Cremer- Jestřáb. Skvělá hudba M. Colombiera.

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama