Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail opat po tretie. Joy Ride 3 je klasicka trojka so vsetkym, co k tomu patri : najnudnejsia, najamaterskejsia a najdebilnejsia. Kym jednicku reziroval John Dahl, dvojka uz mala ineho rezisera, a trojku sa tuna rozhodol rezirovat Declan O´Brien /Wrong Turn 5/. A samotny O´Brien sa nevelmi rezii rozumie. Joy Ride z roku 2001 mala vybornu strasidelnu atmosferu, kde sa napatie dalo pekne krajat a behom filmu pekne hustlo. Plus v jednicke boli vyborni herci ako Steve Zahn a najma nadherna sexica Leelee Sobieski. Tuna uz po tych dvoch niet ani chyru. Tuna niet po napati ani stopy, namiesto strasidelnej atmosfery nastupilo len samoucelne gore. V jednicke hral Rusty Naila Matthew Kimbrough - bol aj patricne temny a desivy. Tuna hral Rusty Naila Ken Kirzinger /Wrong Turn 2/ , a ten nema na Kimbroughove vysiny ani zdaleka. Plus take veci ako mizerne herecke vykony a posliapany koncept prveho filmu - tak to ani rozoberat nemienim, lebo by som sa len rozculil. Film vsak nema uzatvoreny koniec, naopak koniec bol otvoreny - do x rokov je tu Joy Ride 4. Takze Joy Ride 3 - u mna slabota : 30 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, proti mizerné dvojce slušivý masakrální thriller (horror ne, to už spíše akční, by mě zajímalo, kdo dělá žánry) kombinující Rychle a zběsile se Saw a Stopařem. Divák si užije rychlou jízdu, svištící pneumatiky i těla rozmetaná na cucky. Gore efekty se vydařily, a tak milovníci kečupu si přijdou na své. Většina postav se sice chová jako hovada (včetně policajtů), ale to je zřejmě výchovný záměr tvůrců. Jsem rád, že zabijákovu prdel nenakopala blbá blondýna (tu čeká něco onačejšího), jak je v řadě podobných snímků zvykem. Přimhouřím oči i nad nelogičnostmi, kterým vévodí zmlácený Jordan, jelikož ten by se po jedné takové ráně dostal v lepším případě do limbu, v horším do věčných lovišť. Naštval mě ale přepálený konec. To se jako stává z Rustyho další Jason či Myers?... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama