Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

hladass 

všechny recenze uživatele

Poté, co babral Declan O'Brien svým neumětelstvím totálně pohřbil slušně rozjetou sérii Wrong Turn, asi si řekl, jakou lehce zavedenou sérii zkurvím teď? A volba padla na Joy Ride... První dva díly nebyly na jedno podívání špatné, jenže pak přišel mnou proklínaný Declan a... kupodivu to nedopadlo špatně... Joy Ride 3 je sice naproti předešlým spíše psycho-thrillerovým dílům čistá řezničina, ale tentokráte mi to vůbec nevadilo, protože gore vraždy jsou celkem vtipné a nápadité, Rusty Nail ze sebe chrlí docela povedené hlášky a děj (no, nevím, zda v tomto případě, jde mluvit o ději, takže řekněme spíše pokus o příběh) pěkně odsýpá... Takže za mě docela spokojenost a za pár let nebudu mít problém se podívat na nevyhnutelně přicházející čtvrtý díl... ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze jednotku JOY RIDE (2001) s Paulom Walkerom, ale ani dvojku som nevidel a rovno som sa pustil do trojky. Predpokladam, ze tieto filmy nemaju nejaky suvisly dej. Vyvrazdovacky su neskutocne brutalne, az takto som to necakal, akymi napadmi prisli tvorcovia s tym, ako zabijat ludi. Nebolo to nudne, ale zase ani nic vynimocne, myslim, ze atmosfericky WOLF CREEK (2005) ma bavil trosku viac, pretoze tam bolo viac napätia aj napriek blbym spravanim sa postav vo filme, ale to gradujuce napätie som si tam vychutnaval. V tomto filme to bola len otazka casu, kedy si obete vrah najde, aj keby sa vyparili a potom uz som len cumel, co ten s nimi robil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama