Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

d-fens 

všechny recenze uživatele

Nie je to zas také zlé, ako by sa z mojich dvoch* mohlo zdať. Je to iba úplne obyčajné spracovanie pomerne známeho (a nie zas až tak prehnane zaujímavého) príbehu z TV (resp. internetu), a nebyť toho puncu "podľa skutočnej udalosti", pravdepodobne by to zapadlo prachom ešte viac. Klasické posolstvo, aby si ľudia verili, aby verili svojmu talentu a nikdy sa nevzdávali robiť to, čo ich naozaj napĺňa. Ale pre mňa tento film proste určite nebol druhý Billy Elliot. Ale film som si pozrel rád, aj keď operu nijak zvlášť nemusím a obzvlášť jej zjednodušené poňatie v duchu dvoch-troch najslávnejších árií jej "zlatého veku" (Čo sa týka "posadnutosti" operou, tak na Fitzcarralda to nemá ani zďaleka :))) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nijaký film těží z dojemného příběhu. 1) Pokud mohu soudit, film věrně popisuje Pottsův život...samozřejmě s ohledem na potřeby filmového scénáře a plátna. Pottsovy memoáry One Chance vyšly jako doprovod k filmu. 2) Po úspěchu v Britském talentu absolvoval Potts mnoho koncertů po celém světě, mj. i v Praze v Obecním domě v červenci 2009. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných momentů, sympatická „ošklivka“ Alexandra Roach a dle očekávání především díky slavným operním áriím dobrá hudba, jinak na můj vkus moc nasládlý a účelově podaný příběh operní komety Paula Pottse. Divím se, že film stále zůstává v červených číslech, je to takový typicky tuctový snímek, který si podle mě zaslouží maximálně 65%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady pozitívne ladených filmov o chlapíkovi, čo sa nevzdal a trpezlivo si išiel za svojim cieľom. Nemám rád podobné súťaže ale snímok bol zaujímavo dramaticky spracovaný, natočený a zahraný. A hlavne pri konci som mal dobrý pocit a lepšiu náladičku. Preto mierny nadpriemer. 70/100 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na toho tlustoprda Paula Pottse, co asi před 7 lety vytřel všem zrak a tímhle https://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA videem si získal srdce stamilionů lidí u obrazovek a youtube? Jak já to tenkrát žral a viděl to snad stokrát! Film je hodně nečekaně fajn komediální a když říkám komediální, tak tím nemyslím žádnou ucajdanou žívotopisnou dojímavou uchcanost, ale fakt ryzí komedii u který jsem se nasmál větší měrou než malou. Hodně to hraje na takovou notu jako geniální Cemetery Junction. Hodně mne bavil Colm Meaney, ten chlap je prostě bůh. :-) Pokud někoho odrazuje Superstar a podobný sračičkovinky, tak se to řeší asi v posledních 10 minutách a v klidu to tam ani nemuselo být, abych si film užil. Bylo to hodně hodně fajn. 7/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej Paul spieva v britskej talentovej šou Britain's Got Talent (2007), vidíme skutočné zábery poroty a divákov. Pomocou niektorých šikovných úprav bol iba Paul Potts na javisku nahradený Jamesom Cordenom. (Laslo)
  • Role Julie Ann Cooper (Alexandra Roach) byla nabídnuta zpěvačce Katy Perry. (Dr Lizal)
  • Interpretom spievaných pasáží je samotný Paul Potts. (kacer4)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama