Reklama

Reklama

Matthias je majitelem firmy, která vyrábí laškovné pohlednice s různými "legračními" hesly. Má jednu sekretářku, několik věřitelů a stále hluboko do kapsy. Matthias však nikdy neztrácí svůj šarm a smysl pro humor. Když se na riviéře seznámí s krásnou pohádkově bohatou blondýnkou, je jen otázkou času, kdy mu podlehne. Tak si to myslí Matthias. Skutečnost je poněkud prozaičtější. Krásná dědička má dvojče - sestru, která je od ní k nerozeznání. A obě se chtějí co nejdřív vdát a obě chtějí Matthiase nebo jeho bratra. Má on vlastně bratra? A jak to má potom všechno stihnout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mít vychcanost Pierra Richarda a okolo sebe ty dvojčata asi si pískám hodně dlouho, jelikož závidět mu je opravdu hodně. Ale co bych, této komedii vytkl, tak rozhodně zmatenost, se kterou si nevěděl rady jak Pierre, tak já. Nakonec jsem se chvíli v příběhu dost ztrácel, to on, ale vlastně taky, tak to tak nějak vyšlo nastejno. Nejhorší na tom ale bylo, že jsem čekal trochu víc na to, že tam hraje komedient takového formátu. Běhá sice ze strany na stranu, hraje ztřeštěnce, takového jakého umí jen on, ale opravdu těch vtipných scén je pomálu a na to jak je to dlouhé, je to chvílemi příliš rozvleklé a utahané. --- Je těžké se podvádět. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze takhle hezke herecky jsem jeste nevidel. A co vic, je to komedie, lehce vulgarni, tezce sexy a clovek si muze hrat s predstavou, co by asi delal, mit obe dve jako Richard... Jednou jsem se zasmal, parkrat pousmal, ale bavilo me to a az na tak trochu zdlouhavy a bezzuby konec se mi to moc libilo. Az uvidim DVD, urcite si ho koupim. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem takový švihák, abych se chodil najíst ke známým, spal v kanceláři a somroval od bezdomovců cigarety, takže patrně nejsem vhodným adeptem na sňatek s americkými milionářkami. Nicméně jsem člověk přející a tak jsem Matoušovi přál jeho sexuální hrátky s jeho ženou i s jeho vdovou a v některých okamžicích jsem se i dost dobře bavil. Na druhou stranu si myslím, že dramatické pasáže se do filmů s Pierrem Richardem vůbec nehodí a tak si tentokrát při hodnocení poněkud zaskrbličím. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jistě, že jsem ten film už viděla dřív a znám Pierra, kterého mám ráda. Ale dnes jsem si například uvědomila, že až tak atletickou postavu nemá a dokonce byly momenty, kdy bych ho poslala koupit si podprsenku. Ale to všechno pominulo, protože to, co zvládnul například s dvojčaty v koupelně s růžovou a bleděmodrou barvou a pobíháním sem a tam, ho mám za borce. A to nebyla jen tahle situace, bylo jich víc. Jen si kladu otázku, jak to s těmi děvčaty zvládnul v soukromém životě, tady to dopadlo pro něj spokojeně, já bych dostala úbytě. Zkrátka náš Pierre jak ho známe......a já opráším jeho další relaxační filmy, má jich na kontě ouvej. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nie je to kultova, ba dokonca ani nadpriemerna komedia s Richardom. Mozno aj preto, ze Richard je tu sam, tocil to Yves Robert, ktoreho tvorbu dobre nepoznam a zas dostali priestor vo filme kadejake Richardove uchylarny. No ale panske konecniky nepovazujem za pritazlive, ba dokonca mam k nim odpor. 41 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Èze, malé vesnici u Středozemního moře, kam Pierre Richard jako chlapec jezdil s matkou na prázdniny. (raininface)

Reklama

Reklama