Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly maj cca 20 minut. A když se z 10 minut chlámete a 10 minut je vám zle, asi to není to pravé. Byť k tomu má tak blízko. Z tohoto jsme bohužel vyrostl. A stačilo mi. Nechci seriál shodit, protože si jde perfektně za tím, za čím si jít chce a jistě má solidní základnu fandů. Já mezi nimi nebudu. Stačily mi 3 díly. A i když další mohou být lepší, styl už si u mě seriál vybudoval a já si nemyslím, že by se radikálně pro mé ideály změnil. Dobrá animace, super postavy a parádní prostředí. Jen už to není pro mě. Bavte se :) ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když vyjde Bobby před zatčením z karavanu, tak nechá otevřené dveře. V dalším záběru ale budou zavřené. (Duoscop)
  • Jeden z nejsprostších seriálů všech dob. (pethrik)

Reklama

Reklama