Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly maj cca 20 minut. A když se z 10 minut chlámete a 10 minut je vám zle, asi to není to pravé. Byť k tomu má tak blízko. Z tohoto jsme bohužel vyrostl. A stačilo mi. Nechci seriál shodit, protože si jde perfektně za tím, za čím si jít chce a jistě má solidní základnu fandů. Já mezi nimi nebudu. Stačily mi 3 díly. A i když další mohou být lepší, styl už si u mě seriál vybudoval a já si nemyslím, že by se radikálně pro mé ideály změnil. Dobrá animace, super postavy a parádní prostředí. Jen už to není pro mě. Bavte se :) ()

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

Reklama

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak mě dohonil další úchylnej animáč. No bylo na čase, když Simpsonovi klesali ke dnu žumpy od 15. série (a definitivně tam zahnízdili po 20.), Family Guy za nimi bez váhání hupnul po 6. řadě (fuj, až mě to ohodilo), i dlouhodobě celkem stabilní Futurama je v posledním vydání slabá (je to můj pocit, nebo se ta debilizace všeho rozmáhá obecně?) a slyšel jsem, že i American dad! v aktuální řadě stojí za houby (bez octa). Jak se na něco nabalí lidi, verbež jedna, tak to končí vyměšování hnědých bobečků. Brickleberry není teda ani nejoriginálnější ani nejúchylnější, ale zatím se docela bavím a rozhodně potešilo. Obávam se ale, že budoucnost už má danou: stane se populárním mezi kupou lidí a zdebilní a nebo to zruší. Tak doufám, že se ještě hodně zasměju, než to bude k pláči. EDIT: Tak prej už to zrušili... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když vyjde Bobby před zatčením z karavanu, tak nechá otevřené dveře. V dalším záběru ale budou zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama