Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem zcela náhodou narazil na tenhle seriál, zapůsobilo to na mě jako zjevení. Naprosto geniální záležitost, u které jsem málem umřel smíchy. Takhle nadšený jsem byl naposledy snad někdy na konci devadesátek z Městečka South Park. Je to strašně chytré, neuvěřitelně zábavné a dokonale se to strefilo do mého vkusu. Některé díly jsou sice slabší, ale ve většině je tempo fórů naprosto zničující - u spousty epizod jsem myslel, že puknu smíchy. Překvapivě skvělý je i český dabing - měl jsem možnost vidět to v originále i českém dabingu, a bavilo mě obojí. Škoda, že vzniklo jen 36 epizod, ale na druhou stranu to asi skončilo dostatečně včas, než by tvůrcům došly nápady. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vtipy a gagy v tomto seriálu přijdou sice často řízné, sardonické a občas k vyhrknutí smíchu, ale též příliš bezcitné a bez jakéhokoli náznaku empatie nebo toho, co definujeme jako lidské. Nechci znít staromódně a moralisticky, ale opravdu si myslím, že je to výplod nějakého psychopata nebo sociopata (z lékařského úhlu pohledu). Přestože je to zasazeno do národního parku a hlavními hrdiny jsou lidé, kteří by měli dbát na ochranu přírody, skoro v každé epizodě vidíme její naprostou destrukci (divákovi předhozenou jako něco pro zasmání). A také bezpříčinné násilí, sex (aby se neřeklo), potoky krve a týrání a zabíjení zvířat, které obzvlášť nemůžu překousnout. (Jedna postavička přejede srnku, tak, že vyprskne její vnitřnosti na druhou. Ta pokračuje v mluvení, kde skončila, jako by se nic nestalo.) Kdybych trochu zaparafrázoval a řekl, že v novodobý televizní program, aby byl úspěšný, musí obsahovat sex, násilí a krev, pak si je můžeme v klidu odškrtnout. 50 %. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Dívka, která po ráně zůstala ležet na chodníku, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)

Reklama

Reklama