Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

A ja som si vždy myslel, že tvrdší humor než má South Park už asi neuvidím. Tvorcovia Brickleberry si vytierajú riť s politickou korektnosťou takým spôsobom, že je to občas až "over the top". Seriál si v 36 dieloch stíha kopnúť do amerických rasových či etnických menšín, LGBT komunít alebo tradičného amerického štýlu života. Aby toho nebolo málo, tak sa tu pravidelne objavujú fekálne vtipy. Celý seriál podľa mňa došperkoval prekvapivo veľmi dobrý český dabing, ktorý mnohé vtipy ešte znásobuje a je vidno že dabéri sa do svojich postáv dokonalo opreli. P.S.: moja najobľúbenejšia postavička je hláškujúci "méďa" Malloy. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama