Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Recenze na animovaný seriál Brickleberry: Neuvěřitelně vulgární, nekorektní, xenofobní, morbidní, sarkastická a hlavně VTIPNÁ show, která si běžně bere na paškál i za velkou louží zapovězená témata jako jsou černoši, gayové, lesby, postižení lidé, obézní lidé, dále lehké dívky, panicové, plešouni, zoofilové nebo třeba křesťanství či globální oteplování (na své si přijdou i tuny známých osobností), ze kterých si dělá prdel takovým způsobem, že "nevěří ten, kdo to neviděl". Miluju tuhle show, stejně jako u prvního Pottera zde platí, že ji znám nazpaměť, moc rád si jednotlivé díly pouštím znova a pokaždé se u toho řehtám, jako smyslů zbavený. Člověk v tom vždycky objeví nějakou novou ptákovinu. Můžu s čistým svědomím doporučit parádní český dabing, který se mimořádně povedl, sám si bez něj už Brickleberry nedokážu ani představit. Obrovský shout-out tvůrcům, je hrozná škoda, že jim neschválili pokračování. Pro fanoušky seriálu mám malý tip: vyšel komix, který řeší cliff hanger, jímž skončila 3. řada. Také existuje seriál Paradise PD (stejní tvůrci, Netflix), o tom vám však nic nepovím, dosud jsem ho neviděl. Co se týče Brickleberry, komu sledování na YouTube nezpůsobuje morální trauma: je tam i český dabing. Přeji příjemnou zábavu! :-) ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Brickleberry je prostě taková nekonzistentní, nesprávně vulgární, přiblblá napodobenina SP, Family guy, Happy T-F atd. Od všeho si beru něco, ale chtěj bejt až moc pro dospělý, chtěj bejt až moc za čárou a tlačej na pilu přesně tam, kde by mohli ubrat. Samotnej nápad vůbec není špatnej, alkoholička vyhozená z Yellowstonu, kde se kradou piknikový koše-to je super nápad, jenomže tim nápadem to prostě končí. Nejsem typ člověka, co říká, že má rád černej humor, ale tohle už je trochu moc, nejsem ani typ člověka, co říká, že není homofob a pak se mu při prvních "kamnech" zježej chlupy v zátylku, mám rád fekální humor, inteligentní, i debilní humor (samozřejmě nejradši mam ten svůj), ale tohle mi prostě ftipný nepřijde. Ono vyměnit mimino za medvídka, kterej má ale uplně ten samej scénář jako všechny mimina v úspěšných seriálech, je trochu tristní, protože ten medvěd tu prostě nefunguje. Ona teda nefunguje většina ftipů. Hlavní strážce prostě není ničim zajímavej, až do teď by mě nenapadlo, že i animovaný postavičce musí její roli člověk věřit, tady nevěřim nikomu nic. Myslim si, že zlatej střed v tom, jak si dělat prdel z postižených, nemocných, jiných etnických skupin atp našli Family guy, člověk se zasměje, neurazí to a je to především prstě ftipný. Tady jsou to jen věty pronášený dabérama do prázdna, bez nějakýho zápalu, inovace... ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak mě dohonil další úchylnej animáč. No bylo na čase, když Simpsonovi klesali ke dnu žumpy od 15. série (a definitivně tam zahnízdili po 20.), Family Guy za nimi bez váhání hupnul po 6. řadě (fuj, až mě to ohodilo), i dlouhodobě celkem stabilní Futurama je v posledním vydání slabá (je to můj pocit, nebo se ta debilizace všeho rozmáhá obecně?) a slyšel jsem, že i American dad! v aktuální řadě stojí za houby (bez octa). Jak se na něco nabalí lidi, verbež jedna, tak to končí vyměšování hnědých bobečků. Brickleberry není teda ani nejoriginálnější ani nejúchylnější, ale zatím se docela bavím a rozhodně potešilo. Obávam se ale, že budoucnost už má danou: stane se populárním mezi kupou lidí a zdebilní a nebo to zruší. Tak doufám, že se ještě hodně zasměju, než to bude k pláči. EDIT: Tak prej už to zrušili... ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Jeden z nejsprostších seriálů všech dob. (pethrik)

Reklama

Reklama