Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Představte si vtip ze South Parku, který vemete, přiostříte a zbavíte veškeré korektnosti. Rasismus, šovinismus a každý ještě horší ismus tady vládne na plné čáře. Proto můžete navštívit park, jenž má horší recenze než Osvětim, zoofilní ZOO, kouřící hrad a v případě nechtěného početí počkáte až kolem vašeho domu pojede potratový autobus. Další level humoru po South Parku a Grffinovců. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další do řad vtipných, animovaných dvacetiminutových oddechovek na večer. Brickleberry navíc svůj humor okoření i o černější a přisprostlejší humor připomínající South Park. | 1.série (80%), 2.série (80%), 3.série (80%) > Průměr: 80% (4*) | ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Steve na mýtině pronese narážku na film Bambi (1942). (Duoscop)
  • V úvodu epizody je Steve oblečený jako princezna Leia z filmové série Star Wars. (Duoscop)
  • Krvavé stopy, které má Steve na obličeji, mění svůj tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama