Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť aj pomerne horší spôsob ako zabiť čas. Brickleberry bolo zaujímavým počinom asi prvé dva diely. Potom sa to dostalo do pozície typických pre kvázi edukatívno perverzné animáky. Učenie o skutočných hodnotách využívajúc všemožné vulgarizmy sa darí už dlhšiu dobu iným seriálom. Práve tá nenápaditosť robí s Brickleberry jednorázovú záležitosť, ku ktorej sa nemám veľmi chuť vracať. Aj keď každá jedna z postavičiek je svojou úchylkou úsmevná, nemám pocit, že by som chcel ich dobrodružstvá pozerať dlhšie. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Výborný animák pro dospělé, kteří umí koukat na věci s nadhledem. Moc škoda, že jsou jen 3 série. Skvěle se na to kouká a člověka to pobaví. Paradoxní je to, že ačkoli jsou v seriálu běloši, černoch, lesba, zvíře, lidé oškliví i hezcí, štíhlí, tlustí, hloupí i chytří, a je to takové pseudo genderově vyvážené, přesto ty prasárny, co tam společně tropí, stojí za to, a nehrají si na barvu nebarvu, penis nepenis... (80%) ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V epizodě se dozvíme, že Pluto už není planeta. Pluto bylo v roce 2006 skutečně vyřazeno ze seznamu planet. (Duoscop)
  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama