Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojník ruské FSB, nástupce KGB, se zamiluje do Američanky, která pracuje jako trader v ruské bance. Špionáž v několika zemích, vysoké finance a romantika. (Film+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Duet fyzickosti v podaní De France-Dujardin v žánrovom prieniku špionázneho thrilleru a romantiky. Čo by v 50. rokoch tvorilo priemernejšiu, no dobre konzumovateľnú konkurenciu Hitchcockových filmov, pôsobí dnes už značne obohrane. Pozerá sa na to však celkom dobre, najmä vďaka obsadeniu. 60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem na ten film čekal a pak jsem tak dlouho čekal na to, až si ho nějaký titulkář všimne a do češtiny/slovenštiny přeloží, až s tím vyrukovala Alza se svojí půjčovnou a udělala titulky i dabing. Za 45,- Kč mi nedělalo potíže si to půjčit a přehrát a... nebýt zklamán, ale ani zas kdo ví jak moc nadšen. Dujardin je poměrně neokoukaný, ale produkce za velkou louží na něj zatím moc neslyší a tak když dostane štěk, je to jen doslovný štěk. Na Möbius jsem čekal od prvního traileru, protože mě zajímalo, v čem se tenhle Frantík ukáže víc, než v bezmluvném Artistovi nebo ztřeštěných OSS. Nezklamal a klidně by mohl z fleku vyměnit Craiga na Bondově pozici, ačkoliv by musel dost zapracovat na britském přízvuku :) ~ Möbius není zas kdovíjak inovativní, je to špionážní romantický thriller, kdy ona je více či méně ne/vědomky nasazená pod jeho dohledem a on se do ní zakouká, ačkoliv je tohle přímo agentova zhouba. Do všeho tam ale nekecá jen jedna agentura a tak je o zábavu a propletence zájmů a zamlčování postaráno. Většina tohoto dění je poměrně zajímavá a je i zajímavé i skrývání vztahu jím před jeho agenturou, ačkoliv se to víc a víc komplikuje, potud bych byl ochoten a rád dát ****, protože mi to přišlo zajímavé a drželo to moji pozornost u filmu. Bohužel poté, co je vše dokonáno, konec postupně sklouzává do lehkého patetična a nesmyslnosti a rozplyzne se do pryč, což je velká škoda, protože si umím představit tolik scénářů, šťastných i těch černých, i těch šťastně nebo černě otevřených, kdyby se, sakra, nějak zužitkovala jako "agentovnost", ale ono se to zazdí takovýmhle koncem, který jakoby nepasoval do toho, co se odehrávalo tu hodinu předtím. A to je fakt velká škoda. Francouzsko-anglicko-rusky ukecaná francouzsko-belgicko-lucemburská koprodukce mohla z tohoto poměrně krátkého, ale ne nezajímavého filmu vyždímat mnohem víc, místo toho zůstala jen na půli cesty k výtečnému špionážnímu thrilleru s roztřeseně se propleteným párkem Pegasů... ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Trailer, ale hlavne teaser neskutocne klamu telom a lakaju na nieco, cim film takmer vobec nie je. Cim nakoniec ale je, ponuka velmi slusnu, zanrovo mozno oznacit ako love/spionaz zabavu, kde namiesto zbrani sa viac hovori a namiesto bojovej fyzickej konfrontacie sa milostne zapasi v horizontalnej polohe. Vysledkom je romanticka spionazna story, ktora umne korculuje medzi naivnostou a sarmantnostou. (EFM 2013) ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Kamarátka ma nahovorila na tento film, hlavne kvôli fešimu Jeanovi Dujardinovi, no ja som akosi podvedome stále odkladala, čas až si ho pozriem. Mám na to hneď dva dôvody, nemám rada francúzsku filmovú tvorbu (alebo Francúzsko ako také) a neznášam špionážne filmy bez akcie, tobôž ak sa do toho pripletie aj romantika. Vlastne som presne vedela aký ten film bude, skôr ako som si ho pozrela. A nemýlila som sa. Nebavilo ma to, prišlo mi to také zastaralé, bez nápadu, síce s naozaj sexi Dujardinom, ale nepríjemnou Cécile De France, skrátka film, ktorý si už nechcem pozrieť. A ten záver, to bola nočná mora, ktorá to stiahla do najväčšej romantickej klišé žumpy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nezazivna romantika zo spionskeho prostredia. Okrem trochu zmetenej zapletky vidim hlavny problem v obsadeni. Jean Dujardin je pre mna nezaujimavy herec bez stipky charizmy a Cécile De France uz tiez nie je taka pekna ako pred desiatimi rokmi. Jedinym svetlym bodom je Tim Roth, ale ten tu ma bohuzial maly priestor. Vysledok je strasna nuda 4/10. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. února 2013 v Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama