Reklama

Reklama

Wrestlingová hvězda Randy Orton to v tomhle napínavém akčním trháku rozjede na plné obrátky! Hraje paramedika Nicka, který se nechá proti své vůli zatáhnout do hry na kočku a na myš. Zvedne totiž telefon pomstychtivému psychopatovi ze své minulosti. Maniak mu vyhrožuje rozpoutáním vražedného běsnění, pokud Nick nezvládne dokončit dvanáct úkolů bez zapojení policie a ve stanoveném čase. Život jeho manželky visí na vlásku a Nickovi už nezbývá čas - musí poskládat tajemné nápovědy a dopadnout vraha dřív, než bude pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhých 12 kol je opět o honičce s časem, který záchranářovi zadává neznámý psychopat. Akční scény nejsou kdoví jak propracované, příběh je jednoduchý, ale dalo se na to koukat. Nic jsem od filmu nečekal a nakonec jsem nebyl ani zklamanej. Film uběhne rychle, ale zázrak od toho nečekejte. Za mě 50% :) ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu si moc nepamatuju, dostal jsem od něj akorát to, co jsem očekával, čili že to bude jednohubka, u který vypnu mozek a budu se hoďku a půl bavit. Ta to splnila. Když jsem teď měl možnost zkouknout druhej díl, tak jsem neváhal, na nic složitýho ani nebyla nálada. Počítal jsem s topornýma hereckýma výkonama (hlavně u Randyho Ortona), stejně jako s levným CGI, vzhledem k tomu, že i tohle byl video film. To všechno se spnilo, nicméně i tak to byla tak akorát zábava. Pořád se tu střílí, občas mlátí a fetuje, má to i vtipný rozuzlení a jednou tu Randy dokonce prohodí i vtipnou hlášku. Tři hvězdičky jsou asi maximum, na který mohl tenhle film dosáhnout. Jsem spokojený. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo to samé jako "12 kol", tak je to i celkem snesitelný snímek, ale takhle je to naprosto stejná hra jako první snímek. Akorát jí hrají jiní hráči, kteří jsou více afektovaní a nudnější. Titulní záporák je skutečně klišé, až to pěkné není. Celý film je opět překvapivě sterilní a nezajímavý. Kde je nějaké napětí? To by přece v těchhle snímcích být mělo, ne? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

12 kôl som videl v pustenej televízii, ktorú pozerám tak dva krát do roka. Tentokrát to bolo zhodou náhod popri liečení sa z kocoviny a tak sa mi moc nechcelo riešiť, čo bude bežať v pozadí. Ono by to ako akčné béčko nebolo ani zlé, ale na podobný žáner som zrovna chuť v danej chvíli ani nemal. Pridajte si k tomu jednu, max dve hviezdy, ale viac si táto Ortonovka nezaslúži. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No jo a pak v dnešní době někomu zkuste helfnout. Máte šanci že dopadnete jako chudák Randy a celou noc budete lítat jako motorová myš aby jste stihli splnit 12 úkolů jednoho magora. Bohužel se na to Randy ani nemůže vybodnout jelikož magor má v rukávu docela silnej trumf takže jediné co náš hrdina může konat za protest je nadávat. Toho se zhostí statečně ale stejně lítá jak magor píská. Takže ho čeká honička s bombama za zadkem (nebo spíš pod zadkem), nějaká ta rvačka, únos, záchrany životů, lámání si hlavy co a jak, utíkání před poldama, nějaké ty mrtvoly...Prostě perná noc na kterou člověk nějakou tu dobu nezapomene a pokud jí přežije tak bude mít jednou bezvadnou historku pro vnoučata. WWE filmy mám rád většinou jsou to bezva odreagovačky u kterých se dá báječně relaxovat a tenhle film je přesně takovej. Randy je borec a já se bavil. Prima film na večer. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Představitelé hlavních rolí John Cena a Randy Orton jsou hvězdami wrestlingové asociace WWE. (spiderakhero)

Reklama

Reklama