Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wallace Avery je znechucen životem. Klasická krize středního věku - rozvedený, odloučený od mladičkého syna a nespokojený v lásce, se rozhodne udělat za svou minulostí tlustou čáru. Jako Arthur Newman se vydává na cestu do Terre Haute v Indianě, kde se chce stát profesionálním hráčem golfu v malém venkovském klubu. Z plánované cesty ho však vykolejí Michaela "Mike" Fitzgeralová. Ta brzy odhalí Arthurovo tajemství, stejně jako Arthur odhalí to její – Mike je kleptomanka na útěku před sebou samou. Láska kvete za každé situace a na cestě do Indiany pár nečekaně zjistí, že cizí životy mohou posloužit pro lepší pochopení těch vlastních. Rozvinou se bolestivá tajemství, vše začíná dávat smysl. Ale je opravdu možné začít znovu úplně od nuly? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Co já jsem jenom schopen kvůli té Emilce všechno vytrpět! Dokonce i žvanivé fňukdrama o vyhořelém padesátníkovi, co si vymění občanku, narazí si feťáckou štětku, jedou spolu někam do prdele a sto minut melou pičoviny o ničem. No, scénáristka si patrně léčila mindrák z nadváhy, možná, že jí dokonce pošla její nejoblíbenější kočka nebo jí manžel zdrhl s ovcí, a až bude Mistrovství světa v urputném nudění, natuty získá některou z medailí! Ač je Emilka stále prudce píchatelná, tohle rozhodně nevytrhla a několikrát jsem měl dokonce neodolatelné nutkání zastrčit ho a pustit si raději něco o Džastýnu Bíbrovi. Kolín měl ve scénáři unylou chcíplou tresku s komplexy, takže se celou dobu tvářil děsně ublíženě, ale pokud rádi sledujete ultranudného chlapa, co musí sežrat feferonku, aby mu holka řvala u orálu, vyložte si můj odpad zase jako trapné pozérství. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Sám se divím tomu, jaké snímky se mnou poslední dobou nejvíce hýbou .. ale bránit se nebudu. Arthur Newman je kousek pro zadumané přemýšlivce. Nejde moc o to, kam směřuje film , ale kam zamíří divákovy myšlenky při konfrontaci s klasickými tužbami po jiném životě a několika univerzálními skutečnostmi o nevratné a nesmazatelné minulosti .. blá blá blá. A svým způsobem to JE tak trochu komedie :) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět šlo natočit s nadsázkou a odlehčeně jako vtipný road movie s happy endem, nebo naopak jako vážný drama o nešťastnejch existencích, který na konci tý cesty skončí tragicky. Jenže tady tvůrci natočili něco mezi a podle mě tak úplně promrhali potenciál celýho filmu. Prostě to nějak nefungovalo. Ale já mám celkem rád filmy, který se odehrávaj někde na cestě, mám rád kýčovitý záběry na nekonečnou silnici a na západy slunce, takže jsem si v tom taky to svoje našel. Film sám o sobě by byl tak za 2 hvězdy, třetí přidávám za ty záběry ze silnice. Některý se opravdu povedly. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

netradiční "road movie",která nabízí něco úplně jiného než sliboval trailer a ve své podstatě se jedná o dost depresivní film.Bohužel vedle skvělého Firtha,ještě lepší (a děsně sexy) Emily Blunt a sdělení,že člověk může utíkat jak chce,ale sám před sebou stejně nikdy neuteče,nenabízí prakticky nic.Na jedno shlédnutí OK,ale potřebu vidět Arthura Newmana znovu nemám...60% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bůh ví, že pro projížďku a ponocování po hotelech s Emily bych i svojí orezlou toyotku naučila střechu stahovat a bankovní konto růst, ale jakmile totéž provozuje s jakýmsi panem Newmanem, začínám se nudit hnedle, jak si ti dva poprvé hrknou a do konce už to nic nezmění a je to právě jen Ems, co mě drží nad vodou. 50% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v roce 2011 v Severní Karolíně včetně Raleighu, Durhamu, Wilmingtonu a Farmontu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama