Reklama

Reklama

Hayride

Trailer

Obsahy(1)

Steven je student, který se spolu se svou dívkou rozhodne navštívit svého strýce v jižní Alabamě. Mezitím utekl z vězení brutální vrah, který se skrývá v okolí strýcovy farmy. (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hayride“ je klasický špatný slasher, kterých se v dnešní době pořád ještě točí dost. V tomhle případě je vidět, že mnoho peněz nebylo, což by samo o sobě ani tak nevadilo, ale ono se na to prostě dobře nekouká. Ty postavy nejsou dobré, nejsou dobře zahrané, je to prostě jen snaha budovat další legendu, ale měl jsem z toho pocit, že to je kvalitativně skoro horší než česká „Hra na vraha“. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Redneck slasher o študentovi, ktorý príde so svojou priateľkou domov na vidiek, aby sa zúčastnili výročnej halloweenskej akcie; tzv. haunted hayride. Jeho strýko im pri ohni porozpráva svoju obľúbenú historku, miestnu legendu o Pitchforkovi, ktorý sa zbláznil a začal zabíjať tamojších dedinčanov, keď mu ušla dcéra. Onedlho ale legenda svojím spôsobom ožije, keďže sa tu priženie psychopatický vrah na úteku a začne masakrovať obyvateľov. Mrzí ma, že z toho neurobili obyčajný, priamočiary slasher, pretože po väčšinu času to bola dosť nuda, postavy sa vykecávali, snažili sa predstaviť až zbytočne veľa z príbehu a dokopy sa nič moc nedialo. Záverečná tretina potom konečne pritvrdila a masívny vrah začal robiť poriadky, bohužiaľ vraždy boli často off-screen a rozbehnúť naplno sa to už nedokázalo. Ako taký slabší predkrm ku slušnému pokračovaniu to však nie je úplne márne. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

1 hvězda za hudbu na konci, ta druhá díky rozzuzlení na konci filmu, který jsem teda vůbec nečekal. Málo známej filmek, který snad ani nemá vlastní české/slovenské titulky jen eng. titulky ale ani angličtina se neztratí. Jedná se o levné americké Béčko, které se sice snaží upoutat pozornost ale nevyužilo snad ničeho... tmy (prostoru v den oslav halloweenu a hayride strašení, vraždění (k pobavení spíše, zakryté, pouze krev po přepnutí kamery), klasický příběhový děj o dávné historce. Fajn uvidíme co nám přinese 2 díl, třeba se zadaří ! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem až po druhém dílu, takže trošku zklamání. Vlastně všechno zajímavé se děje až v poslední dvacetiminutovce, pár pěkných scén to už ovšem jako celek nezachrání. V podstatě lehce podprůměrný slasher, který měl ovšem hodně velký potenciál, ale nevyužit až hanba. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, koho zajímá pětiminutové vyprávění u ohně? A ještě proložené divným černobílým střihem? To už jsem však začal přejíždět vyšší a vyšší rychlostí. Po hodině filmu se začne sice něco dít, ale pokud čekáte gore, tak marně. Špatná kamera, herci i střih. Co dodat. ()

Reklama

Reklama