Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

klida 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý, nebo možná ještě lepší než to, ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že tomu něco chybí. Jestli by tím, ehm, X faktorem mělo být větší napětí nebo nějakým způsobem výraznější Brown. Jednoduše jsem do toho nedokázal, i přes nespornou kvalitu, nějak dostat, což by byl určitě problém, když by to mělo víc než čtyři díly. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pro Warrena Browna mám slabost, tenhle chlapík mi sednul od první chvíle, co jsem ho spatřil na obrazovce ve vedlejší roli v Lutherovi a od té doby hledám vše, kde se objeví. Good Cop je vyloženě jeho, nesleze z obrazovky a servíruje zatím nejrozmanitější ukázku jeho hereckých poloh. Těším se na pokračování (pokud nějaké bude). 75% ()

Reklama

evapetra 

všechny recenze uživatele

Výborná minisérie o policistovi, který se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou. Určitě ne náhodou předčítá hlavní hrdina v poslední části svému nemocnému tatínkovi z Dostojevského Zločinu a trestu. Otázka viny, spravedlnosti, výčitek svědomí, to všechno se prolíná oběma příběhy a nutí člověka k nejrůznějším úvahám o tom, co je vlastně správně. Atmosféra je v obou případech stějně ponurá a depresívní. Příběh dobrého poldy je skvěle natočen, působí pravdivě , uvěřitelně a nepostrádá napětí. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšie napísanou postavou tejto štvordielnej pochmúrnej psycho- drámy z Liverpoolu bola sestra Justine ( Christine Tremarco), ktorá sa starala o jeho fotra. Mihla sa tam len pár sekúnd v každej epizodke, ale kecy mala výborné a na pravom mieste. Nebyť toho jej divného úškrnu, ktorý mala nahodený na tvári furt namiesto sexy úsmevu, asi by som sa do nej i zamiloval... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Temná kriminálka z krásného Liverpoolu o řadovém policistovi, kterému se kvůli jedné dobré věci naprosto změní "svět". Přitom hlavní postava, John Paul Rocksavage, je obyčejný člověk s klasickými osobními problémy jako zažívá každý z nás. Síla tohoto mini-seriálu je hlavně v síle příběhu a psychologickém rozpoložení hlavní postavy, která začne brát boj dobra se zlem opravdu svébytným způsobem. Dále musím zmínit, že policejní práce je zpracována velmi realisticky. Především ale Warren Brown hraje perfektně a celý seriál stojí na jeho výkonu. Škoda jen otevřeného konce, chtělo by to druhou sérii. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama