Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zfilmované comicsy mám hodně rád, ale tenhle mě skoro vůbec nebavil, protože mě nedokázal ničím zaujmout. Nezajímavý příběh, nudný děj, nezajímavé a nesympatické postavy a příšerná kamera. Nevím jak Bounty Killer vypadá na papíře, ale na "celuloidu" stojí dost za prd, řekl bych. Dvě z milosti - za žánr, za masky, za několik obstojných gore efektů a za dobrou scénu ze zvukotěsného kanclu na konci. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nářezové post-apo béčko "grindhouseovského" ražení. Dobře vypadající (přestože rozpočet přirozeně nedovolil rozsáhlé kulisy ani trikové scenérie, cestuje se "po mapě"), s příběhem překvapivě nepostrádajícím ujetou hlavu ani patu, a hlavně s takřka nepolevující dynamickou akcí nešetřící krvavým gore (vypíchnout záhodno honičku v poušti a finální přestřelku). IMHO výjimečně vydařená guilty pleasure záležitost. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anita, Tank Girl, Mad Max....pěkný comicsový mix ...a jo, vono je to podle comicsu! Postapo road movie o cestě tam a zase skoro zpátky, akorát místo hobitků jsou tu lovci kravaťáků (pár by se nám jich hodilo - těch lovců), kravaťáci Nového úsvitu, tedy Druhého slunce, cikáni (Romové), šlapky a bouchačky. Nejzábavnější jsou masakry za doprovodu rock and rollu. Pic řetězem do hlavy, svist mačetou do břicha a bum pancéřovkou do cikánů (Romů). Vzduchem lítají hlavy (za doprovodu rozkošných rudých krvetrysků), ruce, trupy...gore efekty jako na jatkách - střeva ven, oči skoro ven a tak. A všude spousty prachu, špíny a kečupu. Tedy Zničená země je počítačový průser, ale protože je to laciné béčko, které nemíří výše, lze to prominout. Zpočátku mě trochu štvalo, že všem vládnou namakaný ženský, co zabíjejí chlapy. Jen si prostě myslím, že ženy mají být něžné, a ne uřezávat chlapům hlavy a podobně. Naštěstí se jich většina navzájem vymlátila, za což dávám hvězdu navrch. Oddechová mlátička bez uměleckých hodnot se spoustou krve v pohybu a jednou i pěknými postelovými prsatkami. Nečekejte víc. ,,Co to tam máš?" ,,Pálenku, mám ji jako palivo, di vod toho." ,,Gloglo...uáááá!" ,,Sakra, doufám, že neoslepne a neupadne mu frantík..." ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad je jasné, že toto má byť predovšetkým zábava. Na to, ako sa to celkom dobre rozbieha a ukazuje to, že by to mohla byť drsná paráda, tá úvodná scéna je skutočne výborná, tak zrazu zisťujeme, že sa niečo veľmi zaseklo a že to nefunguje ako skvelé - za vlasy pritiahnuté béčko. Zrazu je z toho úplne obyčajné béčko, kde nie je nič z toho, čo očakávate. Čakáte totiž, že sa tu bude veľa strieľať, bude sa tu prípadne veľa jazdiť v autách a budú tu nahé frndy. Lenže mohužiaľ toto sa nekoná. "Bounty Killer" sa mení na ukecanú prehliadku, ktorá sa chce hrať na emocionálny blábol. A blábol to väčšinu času je. Trochu reputáciu snímke zachraňuje záver, od chvíle, keď sa ocitneme v kancelárii so sexi Kristannou Loken, ktorá je neskutočne zvodná. Tu to začína byť zase zábavné a zase je to veľmi krvavé. Táto nevyrovnanosť snímke nepristane. "Bounty Killer" až moc laxne pristúpil k látke, čo vedie k tomu, že až moc ľahko zapadne. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vylez z poza toho baru, lovče lidí.......... Je to krvavé se spoustou hlášek, protkané trochou kreslených záběrů a dialogy jsou klasicky komiksové. Po půl hodině, kdy to začalo v baru, přešlo to až k cikánům, se to vydalo vlastní cestou. Cestou pomsty, zrady a odplaty. Trochu to připomíná Mad Maxe líznutého Grindhousem. Hudba je dobrá, obzvláště u odpočinkových scénách. Ty akční nejsou moc dobře hudebně podporované (až na tu poslední), ale to není na škodu, protože se lépe můžete soustředit na cákající krev. CITÁT - Proč se babrat s dokonalostí......... Závěrečná scéna je masakr, ale to se dalo očekávat. Jo a psal jsem, že je to o lásce? Je. CITÁT - Zajíčku na blatníčku.......... Natočeno podle stejnojmenného komiksu, který napsal Jason Dadson a nakreslil Henry Saine. Film má krásné komiksové předzávěrečné titulky a v těch úplně závěrečných si ještě můžete prohlédnout pár nepovedených záběrů z natáčení. CITÁT - Ty jsi mi dal své poslední pivo??.......... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama