Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování seriálu se nese v duchu herce Anthony Mackieho, který zde hraje Takeshi Kovacse a musím říct, že mu nějak nemůžu přijít na chuť. Asi mi od něj chybí víc emocí, protože Netflix mi nabídl už dva kousky v jeho provedení a ni v jednom mě nepřesvědčil. Také tu ve druhé sérii postrádám nějaký přímější nápad, jako byla v první sérii detektivní linka. Je tady trošku scénáristický bordel a i když finálně tuto sérii zkrátili o dva díly, což udělali určitě dobře, měl jsem ke konci docela problém se v námětu vyznat. Jsem zvědavý, jestli dorazí i třetí série... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

těšil jsem se hodně a zklamaný nejsem,ale oproti výborné první řadě je ta druhá krokem zpátky.Mackie je sice ok,ale charisma Kinnamana prostě nemá.Největším mínusem je každopádně absence určitě syrovosti,drajvu a tajemnosti,které zdobily první řadu.Tady se sice pohybujeme ve stejném světě,ale je to najednou celé takové uhlazené a velmi často tomu chybí energie,která by diváka vtáhla a nutila ho zhltnout celou sérii na posezení...70% ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii tomu chybí snad úplně všechno...měli to nechat být a nepokračovat. Zmizela zcela ta super cyber punková atmosféra a super prostředí budoucnosti. Největší chyba však tkví v absenci zajímavých herců...chybí atraktivita Higerady nebo Lachman, ale hlavně nahradit charismatického a cool Kinnamana netalentovaným afroameričanem Mackiem??!! Ale vlastně dobře jim tak...hyperkorektním blbům... ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Altered Carbon pro mě byla totální pecka a hrozně jsem se těšil na další. Až do té míry, že jsem několik dlouhých měsíců pouze vyhlížel její potvrzení, ač jsem věděl, že se bude muset obejít bez Joela Kinnamana, ale říkal jsem si, že to nebude taková hrůza. A krom čtenářů knihy, jež seriál zklamal, jsem v tom rozhodně nebyl sám. Nicméně pak přišly trailery a datum vydání a mé nadšení bylo pryč, vůbec jsem tu euforii jako tenkrát necítil, což se po prvním díle, kdy jsem si dal týden pauzu, pouze prohloubilo. Ukázalo se, že můj oblíbený Kovacs s agentkou Ortegou byly mnohem důležitějšími podpěrníky mé zábavy, bez nichž to prostě nešlo. Proti Anthonymu Mackiemu nemůžu říct vůbec nic a celý seriál si poctivě prožil a zahrál, včetně vypjatých emocí v posledním díle (díkybohu zkrácení na 8), nicméně pro mě to prostě není hvězda, jeho charisma není dostatečné a je jen jedním z mnoha stoupenců Marvelu, mimo nějž nikoho moc nezajímá (viz nudný Netflix film IO) a bohužel jsem se od toho nedokázal oprostit, ačkoliv mi ani druhá řada nepřišla o moc levnější, méně výpravnější nebo výplňkovější. Stejně je to pro mě obří zklamání a neumím si představit, co by mé dojmy zlepšilo v doslova hypotetické řadě třetí (tedy vlastně vím, nahoře jsem to popsal, ale nevidím to příliš reálně). Vlastně cítím podobné rozčarování jako po vyhození Spaceyho během již natáčené poslední řady House of Cards, ačkoliv v preprodukci Altered Carbon bylo vše jasné dané. Ale hořké pocity zůstávají. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama