Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování seriálu se nese v duchu herce Anthony Mackieho, který zde hraje Takeshi Kovacse a musím říct, že mu nějak nemůžu přijít na chuť. Asi mi od něj chybí víc emocí, protože Netflix mi nabídl už dva kousky v jeho provedení a ni v jednom mě nepřesvědčil. Také tu ve druhé sérii postrádám nějaký přímější nápad, jako byla v první sérii detektivní linka. Je tady trošku scénáristický bordel a i když finálně tuto sérii zkrátili o dva díly, což udělali určitě dobře, měl jsem ke konci docela problém se v námětu vyznat. Jsem zvědavý, jestli dorazí i třetí série... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa ani prvá sezóna nebola žiadna extratrieda, ale aspoň mala Kinnamana, Purefoya, detektívnu zápletku a vyzerala celkom výpravne. Toto je šialene nezvládnutý scenáristický guláš, v ktorom som sa nedokázal zorientovať, kto je kto, o čo tam vlastne ide, kde začína a končí virtuálna realita, kto je nové telo ktorej postavy z 1. sezóny... a vôbec, prečo by som na to mal pozerať. Jediná ako-tak sympatická postava je Poe, ostatní sú iba biomasa hovoriaca veci, ktoré nedávajú v podstate žiadny zmysel. Navyše to má očividne nižší rozpočet, úplne všetko sa odohráva v takých tých lepenkových štúdiových kulisách postavených niekde v hangári, akčné scény sú zredukované na bitky v opustených skladoch a tmavých chodbách ako v tých najslabších komiksových seriáloch. Celé zle. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii tomu chybí snad úplně všechno...měli to nechat být a nepokračovat. Zmizela zcela ta super cyber punková atmosféra a super prostředí budoucnosti. Největší chyba však tkví v absenci zajímavých herců...chybí atraktivita Higerady nebo Lachman, ale hlavně nahradit charismatického a cool Kinnamana netalentovaným afroameričanem Mackiem??!! Ale vlastně dobře jim tak...hyperkorektním blbům... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komplikovaných politických vazalstvích, společenském rozložení a historických událostech (Harlanova) světa – ze kterého navíc nic moc neuvidíme – aby se čert vyznal, jakmile si však tohle sedlo a vyjasnilo, nabrala série slušný spád. Mnohoznačná budoucnost zakořeněná v krvavé minulosti, v níž se nejasně pohybují dlouhými, několikanásobnými životy provázané a otřískané charaktery, holt vyžaduje zbystřenou pozornost. Za mě ještě dobrý, ale k bezmocnému scénáristickému plácání odnikud nikam chybělo málo. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama