Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celej film jsem se propadala studem, že na to koukám, ani jednou jsem se nezasmála. Zlatej Mortdecai, to byl sice průměr, ale člověk se u něj alespoň sem tam smál, zato tohle je naprostá sračička, která je k smíchu sama o sobě, ale vtipná není ani trochu. Trapné jako dlouhé ticho na prvním rande, z něhož je zjevné, že další nebude. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som násilný humor ale pokračovanie úspešnej komédie z 90.tych rokov ma príjemne prekvapilo. Pár vtipov sa opakovalo ale pribudlo veľa nových a vskutku podarených humorných situácií. S hercami a ich výkonmi som bol spokojný, príjemne sa ako vždy pozeralo na Laurie Holden. Potešil ma návrat starej známej dodávky a ešte viac interiéru Harryho bytu. Soundtrack tiež ujde, i keď nieje tak výrazný ako v prvej časti. Jednotka je nesmrteľná a nostalgická a vždy si ju rád pozriem ale dvojka je veľmi obstojným pokračovaním a nerobí jednotke hanbu. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna mě velmi rozesmála (dělobuch v autě), uronil jsem nostalgickou slzu, ale jinam mám z celého filmu dojem, že by to šlo ještě krapet lépe. Občas na mě dýchla trapnost taková, až mi těch dvou herců bylo docela líto. Jako kdyby se dostali do nějaké nemilé finanční tísně a museli oprášit své někdejší úspěchy, aby zadřeli keš i na píčovině se zvučným jménem. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že zo snímku dýcha silná nostalgia a v podstate kopíruje už teraz hádam aj legendárnu jednotku, tak som sa veľmi dobre zabavil. Na mňa tento typ humoru stále účinkuje, takže mne ku spokojnosti stačilo vyložiť si nohy, priniesť si vedro vyžúvatiek a chichotať sa na priblblých ksichtoch a skečoch tejto podarenej dvojice. Na konci však boli ukážky aj z jednotky, čo mi opäť raz smutne-melancholicky pripomenulo, ako všetci rýchlo starneme. Čas sa podpísal hlavne na J. Danielsovi, tam už je to teda riadne vidno. U mňa spokojnosť, možno sa dočkáme aj trojky :). 75/100 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jim Carrey a Jeff Daniels to udělali a výsledek je příšerný. Nemastná neslaná komedie s pár povedenými gagy, která skoro vůbec nedrží pohromadě, přičemž Vy si v polovině filmu už připadáte trapně za ty dva blázny, kteří účinkují v tomto silně nadhodnoceném snímku a také za sebe že tímto snímkem ztrácíte čas. Avšak občas pod vším tím nánosem let a trapnosti problýskne slavný "gumový ksicht“ Jimma Carreyho ale ani to film nezachrání na jeho hroutícím se piedestalu. Dumb and Dumber To je filmem, který měl raději zůstat v hlavách tvůrců či vzniknout jako seriál jelikož duo Carrey a Daniels už celovečerní „blbější“ film neutáhne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Dňa 15. júna 2017 Ministerstvo spravodlivosti Spojených štátov amerických vznieslo obvinenie, že peniaze použité na výrobu filmu boli ukradnuté z malajzijského vládneho investičného fondu. Red Granite Pictures popreli, že by vedome prijali ukradnuté peniaze. Prokurátori tiež podali na federálnom súde sťažnosť na prepadnutie práv, aby sa zmocnili vlastníckych práv k filmu, ako aj práv k filmu Ocko je doma z roku 2015. Red Granite neskôr zaplatili 60 miliónov dolárov v mimosúdnom vyrovnaní. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama