Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhý (a nemenej dobrý) diel komediálnych scénok talianskej dvojice, oproti ktorým sú Pat a Mat zo seriálu "A je to..." totálne neviniatka. Všade, kde sa títo dvaja úxyly objavia, nastáva znovu totálna deštrukcia, zmätok a ujmy na zdraví všetkých zúčastnených. Jasné, že Paolo a Renato zase nebudú mať ani šajnu, prečo je tomu tak... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Titáni italské komedie Pozzetto (NÁSTRAHY VELKOMĚSTA) a Villaggio (série s Fantozzim) pohromadě v jednom filmu! Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled sice slabší, na druhou stranu některé scénky bych pomalu pasoval mezi top parodie akčních filmů. Takoví policajti na úvod, nebo v půlce cizinecká legie - to jsou fakt top zářezy a patří k tomu nejlepšímu, co jde u dvojky Villagio-Pozzeto vidět. Každopádně stějně jako jedničku, tak i tenhle druhý díl bych si zfleku dal za pár měsíců klidně znovu. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Platí praktický to samé jako u jedničky (i se skvělým dabingem Postráneckého se Zavřelem.) Akorát se tentokrát víc tlačí na pilu a zamrzí několik zbytečných vulgarit. Kvalita je krapet nevyrovnaná. Záchranářská a policejní část je poměrně slabá, letecká a vojenská je celkem solidní a závěrečná Vánoční je nejlepší (u té jsem se upřímně nasmál.) ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Dlouho tomu co jsem viděl tuto komedii, ale pamatuj se že jsem se žezal smích od začátku do konce. Střeštěné scénky které byste jen těžko vymýšleli. Sanitka, letadlo, prostě všude to byl opravdu komediální extrém. Kdo se chce pořádně zasmát, a nevyžaduje náročnou dějovou linii tak ideální na pobavení. 68% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama